Miért vagyok feszült a lányok körében?
Nem megy az ismerkedés próbálok változni de valahogy mindig kudarccal zárulnak a próbálkozások amikor ott lenne az esély hogy ismerkedjek egy lánnyal leblokkolok és sohasem tudok "flörtölni" és így komoly kapcsolatot kialakíani.
Szeretnék egy bařátnőt de sokszor már úgy érzem egy született vesztes vagyok ilyen téren...
Ó..
Ebben talán tudok segíteni.
1.szabály-légy határozott
2.szabály-őszinte
3.szabály-sportos és menő
Ha ezeket nem tudod telyesíteni,talán több kudarcot vallasz.Meg szerintem válasszatok félénk lányokat magatoknak:-) Más próbálkozás felesleges.Ti ilyenek vagytok,én ilyen:-)
Remélem segíthettem.
Segítőtársad Adri:-)
4. Ne légy randa
Amúgy meg addig nem fogSZ tudni jól csajozni, amíg egy csajhoz csajozási szándékkal közeledsz. Ha más téma nincs mint a csajozás, akkor nem fog ez jól menni
# 3
Köszi. ezzel egyet értek talán ilyen irányba kellene változtatni, mert ha sikerülne úgy érzem egy teljesen más ember tudnék lenni, sokkal sikeresebb, nyitottabb minden téren.
én az első válaszoló vagyok es a 2 es szabaly hogy legyek őszinte az megvan :D annyira őszinte vagyok hogy még általá
nosban valami rosszat csinaltam es a tanar nem volt benne biztos 100%ig hogy mi voltunk csak rákérdezett én meg elmondram neki :D. az hogy legyek sportos azon elkeztem dolgozni már csak a határozottság kell na meg egy kis bátorság
kérdező ne félj neked is meg nekem is őssze fog jönni nemsokára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!