Egy pszichológus tudna valamit segíteni a gyakran feszült lelki állapotomon?
Saját tapasztalat több pszichológussal sőt pszichiáterrel hogy nem tudott nekem segíteni, amikor sok éven át hasonló lelkiállapotban voltam. Kezdve ott hogy fogalmuk sem volt hogy mi okozza ezért inkább igyekeztek "megszabadulni" tőlem. Totál mellékvágányra ment tőlük az életem. Rossz tanácsadókhoz fordultam. Áltudomány keverve valódi tudománnyal, sajnos.
A belső feszültséget könnyű megszüntetni ( 10 éve ismerem a módját), de aki pszichológusban gondolkodik, annak a valódi megoldás többnyire nem kell, kivéve akkor, ha már a gödör fenekére leért az esésben....
5.-nek
Ezért nem elég, hogy pszichológus, kiképzett pszichoterapeuta kell a gyógyuláshoz. A kiképzettek között is a legjobbak azok, akik mélylélektani módszerekkel dolgoznak: hipnózis, transzperszonális, integratív terápiák.
kérdezőnek:
Nézd meg a Youtube-on az "Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez" című sorozat előadásait, sok mindenre fény derül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!