Mivel nyugtassam le magam? Nagyon feszült vagyok!
Ezeket nem egy, hanem több hónap alatt kell csökkenteni, mert elvonási tünetek jelentkeznek.
Én, amikor apránként abbahagytam az antidepresszánst, a nulla adag után olyan rosszul voltam, hogy csak több szem Xanax segített, hogy ne kelljen mentőket hívnom.
Úgyhogy lassítottam a leállással és még kisebb adagokban csökkentettem, egy darabig Xanax segítségével, aztán azt is sikerült elhagynom.
Sajnos kb. fél év után mégis visszaestem, de azt betudom a fokozott stressznek, amik értek.
Köszi a válaszokat! Nekem a gyógyszer abszolút nem hiányzik, szerintem többet rontott az állapotomon, mint használt, undorító szerek... Amúgy biciklizek, meg nagyon sokat sétikálok.
21 éves vagyok, most kezdtem az egyetemet tőlünk nagyon messzire, kolis vagyok, ez is fokozza a feszkót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!