Lelki terror tűrés tinédzser korban?
Figyelt kérdés
Van egy lány és egy fiú akik úgy gondolják hogy ők sz@rták a spanyolviaszt és én mindenkivel szeretnék békében lenni. Vannak barátaim csak a becsületsértések miatt alíg merek odamenni.2015. febr. 4. 17:01
1/4 anonim válasza:
Nincs az életben olyan, hogy mindenkivel békében vagy, egyszerűen nem létezik, úgyhogy felesleges erre törekedned, mert ezzel csak támogatod, hogy valami kis hülyék terrorizáljanak. Igenis állj bele, és állj ki ellenük, ha úgy érzed, képes vagy rá, mert maguktól nem fogják abbahagyni és végül tönkretesznek lelkileg. Ha viszont gyengének érzed magad, inkább kerüld őket és erősödj, mert a gyengeséget észreveszik és még jobban fogják élvezni a helyzetüket.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudok jó szöveget nyomni csak teljesen lelassult a beszédem
2015. febr. 4. 17:41
3/4 anonim válasza:
A jó szöveg nem ér semmit ha nem olyan a kiállásod. :(
4/4 anonim válasza:
Abban igaza van a hozzászólónak,hogy nem kellene hasonló viselkedést produkálnod,mint társaid.Ilyen idősen én is ilyen voltam.Erősödnöd kell lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!