Hogyan változzak meg?
Nem mondom el senkinek sem a problémáim már 1-2 éve,(tudom hogy a barátaim úgy sem tudnak segíteni,semmit sem tudnak rá mondani),állítólag súlyos depresszióm van a tesztek szerint,de nem járok pszichológushoz,mert félek hogy nem tudnám hol kezdjem sorolni a problémáim,félek hogy ő sem ért meg,vagy elküld,ha valamit elrontok folyamatosan megbüntetem magam,sokszor fantáziálok ember ölésről/kínzásról,vagy a saját brutális halálomról,régebben letudtam nyugtatni magam ha zenét hallgattam,de most már semmi sem működik,nagyon sokat vagyok egyedül,szeretnek jó néhányan tudom,de mégsem érzem ezt,csak negatív gondolataim vannak,rosszul vagyok az emberektől,idegesítenek,legszívesebben megölném őket
Hogy tudok normális,pozitív ember lenni?Már évek óta ilyen vagyok..és ne magyarázzátok hogy ez a tinikor mert,ezt hallgatom mindenkitől régóta,de nem lett jobb,nem múlt el..
Mit csináljak hogy ne legyek ilyen?
Telefonálj, beszélj erről! Ifjúsági Lelki Elsősegély: 137-00 ingyen hívható hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom, T-mobile, Vodafone számról, utcai fülkéből is.
Hosszútávon szakember tud segíteni, keress fel egy pszichológust, adj neki és magadnak is időt, de dolgozzatok a probléma kezelésén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!