En depressziós vagyok? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Gimnazista lány tanuló vagyok. Az iskolában óra közi szünetekben szinte mindig egyedül ülök pedig vannak barátaim. Ha valaki meg akar érinteni rögtön támadásnak veszem és elhárítom, de nem csak ismerőseimnél, osztálytársaimnál teszem ezt hanem a szüleimnél is. Általában egész nap egyedül vagyok. Félek emberek közé menni. Egész délután csak ülök a szobámban és tanulok. Kínosan érzem magamat ha beszélnem kell valakivel.
Várom a válaszokat.
2015. jan. 31. 11:22
1/5 anonim válasza:
Depresszió nem igazán ilyen. Kamaszkori visszahúzódás i slehet, de bármilyen személyiségzavar is...
2/5 anonim válasza:
Nem, ez vagy valamilyen szorongásos zavar, de ugyanúgy lehet Asperger-szindróma is (ha más, az Aspergerre jellemző tünetek is társulnak hozzá, ezt szakember tudja eldönteni).
3/5 A kérdező kommentje:
Utána olvastam a depressziónak és az aspergernek és nagyon megdöbbentem. Az asperger tünetei egy az egyben igazak rám. Köszönöm a válaszokat mert sokat segítettek!
2015. jan. 31. 15:27
4/5 anonim válasza:
Azért még ne diagnosztizáld magad! :) Ha gondolod, írj privátot, eléggé jártas vagyok Asperger-témában, talán tudok segíteni, hogyan tovább.
5/5 anonim válasza:
Ifjúsági Lelki Elsősegély
137-00
ingyen hívható hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom, Invitel, T-mobile, vodafone hálózatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!