Akaratgyenge vagyok vagy depressziós?
Sziasztok!
14 éves korom óta jellemzi az életemet a depresszió, most 21 vagyok. Úgy érzem, hogy most jobb, mint amikor még kamasz voltam, de lehet, hogy ez csak a korom adta élethelyzet miatt van. Az elmúlt két évben elég keményen jelentkezett az áldás nálam, mígnem tavaly bekerültem a pszichiátriára. Onnan beutalót szereztem egy nagyon jó pszichológushoz, aki a mai napig nagy segítségemre van és 2014 tavaszától egészen őszig szárnyaltam, a nyáron nem is jártam hozzá, de ősz óta megint egyre lejjebb és lejjebb kerültem, most már megint problémát jelent számomra tisztálkodni, enni, kikelni az ágyból.
Elég zaklatott vagyok most emiatt. :( Nem tudom felfogni, hogy én most akaratgyenge vagyok vagy a depresszió most komolyan egy betegség??
Hogy érted, hogy a depresszió alapja az önsajnálat?
Szeretném, ha a családom és a közvetlen környezetem megértőbb lenne, velem, de nem gondolom, hogy sajnáltatnám magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!