Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek depressziós...

Szerintetek depressziós vagyok? (többi lent)

Figyelt kérdés
szüleim elfognak válni de nem úgy ahogy általában szoktak, apukám hazajár esténként munkahelye után, anyával beszélgetnek, nevetnek. anyagilag is jól állunk. vannak barátaim, szoktam bulizni, mindent megkapok amit kérek stb. de mégis másodjára gondolkodok az öngyilkosságon, esténként néha sírok, ma például a fehéritőt meg is fogtam de nem mertem megtenni.... mi van velem ? :(

2015. jan. 21. 01:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem kifejezetten depressziós vagy, mert a legtöbb depressziósnak eszébe nem jut az öngyilkosság.

Viszont komoly problémáid vannak, és szakembert kéne felkeresned. Valszeg depressziód van, de lesz ott más is a háttérben.

2015. jan. 21. 01:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Valszeg depressziód (IS) van.

SOkak szülei elváltak, nekem is, de valahogy soha nem akartam öngyi lenni. Ez nem magyarázat.

2015. jan. 21. 01:18
 3/3 anonim ***** válasza:

# 1/2 Egy depressziósnak nem jut eszébe az öngyilkosság? Ostobaság. Egy barátom apja is depressziós volt és egyszer csak felakasztotta magát.

Kedves kérdező, azért gondoltál az öngyilkosságra mert válnak a szüleid, vagy van más amit nem írtál le ide? Le írhatod privátban is ha nem szeretnéd h mindenki láthassa.

2015. jan. 21. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!