Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sirtam és megbántam?

Sirtam és megbántam?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elébb néztem meg az American Snipert, és a végén elsirtam magam, vagyis könnyezett a szemem, meg ki is cseppent belöle a könny. Nem tudom ezt nevezik-e sírásnak, de akármi is volt ez megbántam, hogy nem birtam uralkodni magamon. Ezekszerint lelkileg gyenge ember vagyok? Azt hittem minden eféle érzelem már rég ki hallt belolem, emiatt se tudom hogy mihez kezdjek most ezzel. Csak a gyengék sirnak, nem tudom elfogadni hogy ezt megengedhettem magamnak, utálom magam.

Mi errol a véleményetek, vagy valami segitséget szeretnék kérni, elore is koszonom.

19/f

2015. jan. 29. 02:36
 1/8 anonim válasza:
89%
Az a gyenge, aki nem tud sírni.
2015. jan. 29. 03:30
 2/8 anonim válasza:

Valami ormesterkepzoben elsz?

Mindenfele erzelem miert halt volna beloled 19evesen ki?

2015. jan. 29. 04:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Én mindenen bőgök, és büszke vagyok rá, hogy vannak érzéseim! Örülj ennek te is és hidd el, ettől nem kevesebb, hanem TÖBB vagy! :)
2015. jan. 29. 04:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi ebben a tragédia?A párom is megkönnyez egy-egy filmet,imádom érte!
2015. jan. 29. 05:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Lehe hogy bennem is van, de nem szabad ki mutatni. A siras meg az erzemek felfedese a gyengeseg jele. Ha azt megtudjak, az ellenseg megtudja a gyenge pontod, es az nem jo.
2015. jan. 29. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:

És kit érdekel ha az ellenség megtudja? Úgy is lehet győzni, ha tudják rólad hogy sírsz, nem kell ahhoz teljes érzelemmentesség. Miért jobb, ha azt hiszik, hogy egy érzelemmentes robot vagy?

Én nem tudok sírni, nem tudok őszintén nevetni, nem tudok szeretni másokat. Hiányoznak az érzelmek, nélkülük nem lehet rendesen élni. Nem attól leszel erős, ha mindenki elől rejtegeted, hanem ha képes vagy kimutatni és kezelni őket, és nem az érzelmeid vagy a sírás lesznek a gyenge pontjaid.

2015. jan. 29. 18:23
 7/8 anonim válasza:

nem az az erős aki nem sír, hanem az aki mindig túllép rajta. ne rágódj ezen, akkor nem vagy erős ha ezen rágódsz, nem akkor ha soha nem sírsz. Amúgy meg a lányok szeretik az érzékeny pasikat ;)

18/L

2015. jan. 31. 20:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, erzekeny vagyok nagyon is, de a multam mindezt eltemette. Nehezen jonnek ki belolem az erzelmek
2015. jan. 31. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!