Mit csináljak akkor hogyha nagyon megbántam valamit?
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdödött, hogy a szüleimmel és a külfoöldi barátainnak és a gyerekeivel elmegyünk mozizni. A külföldi barátunk és a szüleim el akartak menni vásárolni, amíg mi moziban voltunk. Azt mondják hogy rám hagyják a gyereket. Én ezt nem fogadtam el, és egy olyan mondatotm mondtam amit nagyon megbántam:-Miért nem vigyáztok a saját gyerekeitekre?-
Ráadásul még elötte megbeszéltuük hogy elmegyünk a külföldi barátunkhoz. Most milyen szemmel fognak nézni engemet a kuülföldi barátaink amikor mi megyünk oda és minket kell elvinni pl. mozizni?
amúgy 13 éves vagyok, de mindig olyanokat mondok amit a végén nagyon nagyon megbánok...
2012. júl. 8. 22:42
1/2 anonim válasza:
Hát akkor kérj bocsánatot a megfelelő személyektől. Nem teljesen értettem a szituációt. Azt is mondhatod, hogy sajnos gyakran mondasz olyanokat, amiket a végén nagyon megbánsz.
2/2 anonim válasza:
Kérjél bocsánatot, és kezd el puncsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!