Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az gond hogyha nem igazán...

Az gond hogyha nem igazán tudom ki vagyok?

Figyelt kérdés
leginkább egy nagy ? -el tudnám leírni magam. Ti hogy vagyok ezzel ? le tudnátok írni a személyiségeteket néha gondban vagyok ha magamról kell beszélnem mások szerint titokzatos vagyok egy kicsit.Néha érzelmileg is üres vagyok mint egy darab fa ez nem depis állapot csak furcsa hogy néha hiányoznak az érzések.

2012. jún. 14. 15:31
 1/5 anonim válasza:
Neked gond hogy nem tudod?
2012. jún. 14. 15:32
 2/5 A kérdező kommentje:
nem tudnám magam máshogy elképzelni lehet az nagyobb gond lenne így érzem magam teljesnek az már nem én lennék.De néha érdekesnek találom.Ezért kérdeztem hogy mások hogy vannak ezzel kíváncsiságból.
2012. jún. 14. 15:35
 3/5 anonim válasza:

Leginkább attól függ hogy gond-e hogy te annak tartod-e. Hiányérzetként jelentkezik nálad hogy nem vagy tisztában önmagaddal?

Az ember néha szégyenből vagy bűntudatból elnyomja a személyiségjegyeit és ez folyamatos hiányérzetet okoz később, aztán évtizedekkel később rádöbben hogy transszexuális, mazochista vagy valami teljesen más társadalmilag kevésbé elfogadott dolgot szeretne, csak nem meri bevallani magának.

2012. jún. 14. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
olvasd el a Galaxis utikalaúz stopposoknakot, szigorúan olvasd mer a film a 600 oldalas könyv első 40 oldalából készült, mire a végére érsz jobban leszel...
2012. jún. 14. 17:00
 5/5 A kérdező kommentje:

1.hmm érdekesen hangzik amit írtál majd elgondolkozom rajta bár mazohista és transzsexuális nem vagyok a lelkem mélyén sem szerencsére

2.szeretek olvasni szóval bevállalom köszi a tippet

2012. jún. 14. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!