Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi volt ez, hogy ennyire sírtam?

Mi volt ez, hogy ennyire sírtam?

Figyelt kérdés
miért sírtam oviban, hogy anyu-anyu-anyu, és kellett a nővéremet hvni hozzám megvigasztalni?bántanak ezek a dolgok. fiu
2012. ápr. 25. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden kisgyerek sír az oviban anyuci után. Ez az első olyan közösség, ahol anyu nélkül kell "túlélni" egy napot (kivéve, ha járt valaki előtte bölcsibe).
2012. ápr. 25. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem csak te sírtál. Minden gyerek sír, amikor elválasztják őt az anyukájától. Egy gyermek pszichológus szerint, nem is jó az, ha egy gyerek az óvodában nem sír az anyukája után.
2012. ápr. 25. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Ebből semmi nem derül ki. Leírnád kicsit bővebben? Mindenki sírt oviban, mondjuk nem tudom hogy te mennyire voltál sírós. Hatással van ez a mostani életedre? Hány éves vagy most?
2012. ápr. 25. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
A kisfiúk általában anyásak, nehezebben szakadnak el az anyjuktól, mint a lányok. Nincs ennek már így utólag semmi jelentősége. De most hogy mondod, én meg párhónaposan állandóan sírtam, ha megéheztem. Kezdek aggódni, mi van, ha nem időben kaptam azt a cicit? Hogy fog most így alakulni az életem?
2012. ápr. 25. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert hiányzott az Anyukád. Ez természetes. Minden gyerek sír az oviban először. Engem sem tudtak leszedni az Anyuról reggelenként:D Aztán elmúlt és csak néha volt olyan, hogy nyűgösebb voltam és megint csüngtem Rajta... Szóval ezen ne agyalj, mindenki átmegy ezen kiskorban.
2012. máj. 4. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!