Mi volt ez, hogy ennyire sírtam?
Figyelt kérdés
miért sírtam oviban, hogy anyu-anyu-anyu, és kellett a nővéremet hvni hozzám megvigasztalni?bántanak ezek a dolgok. fiu2012. ápr. 25. 17:22
1/5 anonim válasza:
Minden kisgyerek sír az oviban anyuci után. Ez az első olyan közösség, ahol anyu nélkül kell "túlélni" egy napot (kivéve, ha járt valaki előtte bölcsibe).
2/5 anonim válasza:
Nem csak te sírtál. Minden gyerek sír, amikor elválasztják őt az anyukájától. Egy gyermek pszichológus szerint, nem is jó az, ha egy gyerek az óvodában nem sír az anyukája után.
3/5 anonim válasza:
Ebből semmi nem derül ki. Leírnád kicsit bővebben? Mindenki sírt oviban, mondjuk nem tudom hogy te mennyire voltál sírós. Hatással van ez a mostani életedre? Hány éves vagy most?
4/5 anonim válasza:
A kisfiúk általában anyásak, nehezebben szakadnak el az anyjuktól, mint a lányok. Nincs ennek már így utólag semmi jelentősége. De most hogy mondod, én meg párhónaposan állandóan sírtam, ha megéheztem. Kezdek aggódni, mi van, ha nem időben kaptam azt a cicit? Hogy fog most így alakulni az életem?
5/5 anonim válasza:
Azért, mert hiányzott az Anyukád. Ez természetes. Minden gyerek sír az oviban először. Engem sem tudtak leszedni az Anyuról reggelenként:D Aztán elmúlt és csak néha volt olyan, hogy nyűgösebb voltam és megint csüngtem Rajta... Szóval ezen ne agyalj, mindenki átmegy ezen kiskorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!