Normális, hogy annyira fájt a bölcsességfogam, hogy sírtam a fájdalomtól? Aludni is csak 1 órát tudtam.
Szia!
Sajnos min két válaszadónak igaza van.Én már túl vagyok egy bölcsességfog vésésen :(
Nagyon fájt,le volt törve is és féltem dokihoz menni.
DE!!!Rászántam magam,be volt dagadva az arcom és ordítani tudtam volna a fájdalomtól.Flector nem használt,dalacin is csak rövid ideig :(
A fogorvos írt fel antibiotikumot és cataflamot,2 nap alatt ment le a duzzanat és mire vissza kellett mennem hozzá,nem fájt ,így ki is tudta vésni :/
Nem bántam meg,hogy elmentem,szerintem menj el és ír fel gyógyszert!
Jobbulást és addig is vegyél spedifen 400,vagy spedifen 600-at.
Detto,rászántam magam.
Iszonyatos fájdalom volt(4 napja történt)és még most is fáj,de megérte mert nincs vele több gond!
Köszönöm a válaszokat!
Szerencsére van itthon Flector, az segített, azóta aludtam is egy kicsit. :) Szerdán egyébként is megyek fogorvoshoz, mindenképpen megemlítem. Csak az a furcsa, hogy nekem fel is lett vágva az ínyem, hogy ki tudjon bújni és most megint fáj. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!