Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Normális, hogy annyira fájt a...

Normális, hogy annyira fájt a bölcsességfogam, hogy sírtam a fájdalomtól? Aludni is csak 1 órát tudtam.

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Normálisnak nem mondanám, de sokaknak okoz nagyon durva fájdalmat
2012. jan. 23. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne elmenned fogorvoshoz. Súlyos gond esetén begyulladhat, és akkor nem fogod tudni kinyitni a szád. ( [link] )
2012. jan. 23. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos min két válaszadónak igaza van.Én már túl vagyok egy bölcsességfog vésésen :(

Nagyon fájt,le volt törve is és féltem dokihoz menni.

DE!!!Rászántam magam,be volt dagadva az arcom és ordítani tudtam volna a fájdalomtól.Flector nem használt,dalacin is csak rövid ideig :(

A fogorvos írt fel antibiotikumot és cataflamot,2 nap alatt ment le a duzzanat és mire vissza kellett mennem hozzá,nem fájt ,így ki is tudta vésni :/

Nem bántam meg,hogy elmentem,szerintem menj el és ír fel gyógyszert!

Jobbulást és addig is vegyél spedifen 400,vagy spedifen 600-at.

2012. jan. 23. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Detto,rászántam magam.

Iszonyatos fájdalom volt(4 napja történt)és még most is fáj,de megérte mert nincs vele több gond!

2012. jan. 23. 16:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerencsére van itthon Flector, az segített, azóta aludtam is egy kicsit. :) Szerdán egyébként is megyek fogorvoshoz, mindenképpen megemlítem. Csak az a furcsa, hogy nekem fel is lett vágva az ínyem, hogy ki tudjon bújni és most megint fáj. :(

2012. jan. 23. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!