Holnap kiműtik az alsó bölcsességfogam. Már volt egy műtét és iszonyatosan fájt, ér valamit ha előtte beveszek egy fájdalomcsillapítót?
Ne vegyél be előtte semmit!
Bizonyos fájdalomcsillapítók nem kombinálhatóak egymással. Pl. altatás előtt 24 órával tilos algopyirint bevenni.
Ne vegyél be, mert úgyis érzéstelenítik, a műtét nem fáj. Utána sz@r dolog, a legfontosabb, hogy el tudj aludni, mielőtt elmúlna a fájdalomcsillapító hatása, mert később nagyon nehéz.
Pár napig még érdemes fájdalomcsillapítót szedni.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Szó szerint tudok csatlakozni az előzőhöz. Nálad nagyon elbénázhatták az érzéstelenítést. Engem majdnem szájsebre is elküldtek, annyira nem bírt a doki a fogammal.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Úristen!!1 óra?!
Állandóan arra gondolok inkább elsem megyek de nem tehetem meg mert akkor még rosszabb lesz később:(
Én Budapesten megyek egy szadista szájsebészhez,sztk-ba mert magánba 20-25ezer ft lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!