Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nemtudom tud e nekem valaki...

Bíró Ilona86 kérdése:

Nemtudom tud e nekem valaki segíteni, jön a bölcsességfogam, de nem fáj ott, hanem a metszőfogam fölött az arcom és a csontom mitől fájhet? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért fáj a , mert a bölcsességfog nyomja előre a többi fogadat, kicsit átrendezi a fogaid helyzetét.
2012. jan. 20. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:
azt sem tudtam hogy nő a bölcsességfogam. nem fájt semmi. hanem azt vettem észre hogy van négy bölcsességfogam. (egyszer csak úgy megnéztem a fogaim , mert egy kis restaurációra szorultak. (amúgy egyébként nem szoktam nézegetni akkoriban. megmostam úgy-ahogy , azt jólvan) pedig még ipariba jártam. egyiket el kellett távolítani . lyukas volt , aztán ráharaptam egy csontszilánkra. fát ám.
2012. jan. 20. 12:01
 3/3 A kérdező kommentje:

De most voltam fog röntgenen, és azt mondta a fogdoki, hogy az 5-6 foggyökér között van valami fekete folt.

És nem tudja, hogy mi lehet.

Vagy az arcüregemnél a csont van lejjebb csúszva, vagy egy ciszta van ott.

Holnap megyek panorámaröntgenre

De igen jön a b.fogam, de ott nem fáj sem az ínem, sem az előtte lévő fogam.

2012. jan. 22. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!