Gyerekkori trauma okozta?
Rossz a viszonyom a szüleimmel, mivel apukám szadista, bántalmazott és tönkretette a gyerekkorom. Elköltöztem ugyan, de az életem nem lett könnyebb.
A napokban még csak aludni sem tudok, félálomban minden zajtól pánikroham jön rám. Reggel egyedül vagyok, mert a párom dolgozik, és néha órákkal korábban felkelek, úgy rettegek. Egyszer teljesen leblokkoltam és rettegtem a folyosóról beszürödö zajok miatt. (Tömbház, szomszédok)
Mostanában még a szokásosnál is több a stressz, ha nem találok munkát, el kell hagynom az országot (külföld). A párom viselkedése is rátesz egy lapáttal.
Hogy dolgozzak fel ennyi mindent egyedül?
21N
3. Nem minden nap fog jo es ertekelheto dolog tortenni veled de csak azokat ird le amik aznap sokat jelentettek neked
4 ha elkezded abbahagyni az irasat kezd ujra
5. Nekem bevalt es segitett
Külföldön vagyok
Barátok vannak, de otthon
#13 hoppá ... szóval a párod könnyen ugrál, mert kelepcében vagy (külföldön, munka nélkül ne adj isten kevés nyelvismerettel)
a pszichés állapotod - bár megalapozhatta apád - nem annak köszönhető, hanem a létbizonytalanságodnak, valamint a párod hozzáállásának ... mit tudsz változtatni:
1 szerzel napokon belül egy csuda jó hangulatú és fizetésű munkahelyet (ugye ez nem játszik, mert már megtetted volna)
2 hazajössz, ha nem akarsz magadból egy pánikrohammal küzdő, otthon a sötét szobában gubbasztó embert (a lelkivilágodon enyhítene az itthoni környezet még akkor is, ha itthon sem lenne egyből munkád)
Jaaa, hát akkor ez így teljesen más... Akkor nem tud a háziorvos beutalni és a lelkisegély sem jó ötlet (asszem)
De ha szeretnéd, megkérdezem, külföldről is ingyenes-e?
A napló viszont megoldható :-)
De nem értem, ha külfödön vagy, akkor miért rettegsz?
Akkor ott nem bánthat az apukád...bár gyanítom, akkor a párod se lehet valami szeretetközpontú ember... Cseberből vederbe kerültél? Ez ismerős, mert én is elköltöztem otthonról - férjhez mentem - de sajnos a férjem sem volt jó választás :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!