Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet az oka ezeknek a...

Mi lehet az oka ezeknek a sokszor indokolatlan sírógörcsöknek? És mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés

Sokszor vannak olyan időszakaim (1-2 nap), amikor elkap ez a "depresszió". Valamikor ezek egybe esnek a menzeszemmel, de szerintem ez nem ettől függ. Ilyenkor már alapból sírós hangulatom van, és valami kis apróságtól elkezdek bőgni és nem tudom abba hagyni, mert aztán magamban minden hibámmal meg mindennel ostorozom magam. Előjönnek ezek a szokásos gondolatok, hogy "értelmetlen az életem" és "sokkal könnyebb lenne feladni az egészet" stb stb... Már rájöttem, hogy a legrosszabb az, ha elfojtom magamban, akkor inkább vörösre bőgőm a szemeimet, de utána egy kicsit jobb lesz. Amúgy régebben okoztam magamnak egy két heget is, de erről már szerencsére leszoktam, mert rájöttem, hogy hülyeség.

Szóval mitől van ez, és mit tehetnék ellene?

17/L

2015. jan. 25. 21:18
 1/2 anonim válasza:
Velem is ugyanez van!Van amikor semmise történik és mégis sírok,meg remegek.És utána megnyugodok.Én is szeretném megtudni ennek az okát.. :(
2015. jan. 25. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Depresszió, vagy sem, majd egy diagnózis döntheti el. Az biztos, hogy a tudattalanodban bántó információk vannak, amelyeket helyes feldolgozni. Nézd meg a YouTube-on az "Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez" című sorozatot, hogy legalább tudjad a lehetőségeket.
2015. jan. 25. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!