Indokolatlan rosszkedv?
Figyelt kérdés
Nektek volt már olyan , hogy ok nélkül rátok tört a rosszkedv? Én már 2 éve depressziós vagyok,de egyszerűen nem tudom megmagyarázni miért. A nap 24 órájában rossz kedvem van ok nélkül elkezdek sírni,egész nap csak aludnék .ideges is vagyok mindig,tiszta roncs az életem. Nem bírom már sokáig ,meg akarok halni!2013. júl. 14. 21:02
1/3 anonim válasza:
Nincs célod az életben.Gondolj a jövendő gyermekeidre akik neked köszönhetik majd minden lépésüket vagy gondolj az álommelóra amivel szebbé teszed a világot vagy a szüleidre akikre traumaként fog hatni a halálod!El sem bírod képzelni milyen elveszteni még életedben a fiadat/lányodat.
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy lelkiismeret? ezt te tudod!
3/3 anonim válasza:
na ezt erzem en is de szorol szora igy...ram tor a rossz kedv vege egyeduli ormom ebben a gyakorikerdesekben lelem de lassal lehet en is kinyirom magam a kornyezetem meg persze egyre jobban elfordul tolem mert latjak h folyton szomoru vagyok es nem ertik meg hogy miert igazabol en sem tudom talan mert nem szeret senki...nem tudom ja es en is 2 eve vagyok igy hany eves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!