Mit csináljak? Mi történik velem?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Régen már voltak öngyilkossági próbálkozásaim. Persze szüleim leszarták. Lett barátom és megváltoztam. Úgyanúgy szeretem mint a kapcsolat elején de valami miatt elkezdtem vagdosni magam. De nagyon durván. Vagy 20 percig vérzett a kezem. És megígértem neki hogy nem csinálok ilyet többet mert szeretem. Eltelt két nap és egyszerűen érzem hogy nem fogom kibírni. Újra akarom!!! Akarom érezni hogy fáj akarom látni a hegeket... Először azért csináltam mert úgy éreztem mindig mindenért én vagyok a hibás. Senki nem ért meg. Senki nem tudja miken mentem keresztül. Legjobb barátnőm és a legjobb haverom is elvesztettem mindketten kihasználtak és nagyon fáj! Volt most nagyon sok vizsgám mert sokat betegeskedtem és magántanuló lettem és szakközépiskolába is járok ( Zeneművészeti). És a főtárgy vizsgám nem sikerült. Pedig nagyon sokat készültem de már hulla voltam és egyszerűen nem tudtam rendesen koncentrálni. Szüleim lebasztak, barátom nem értett meg nekem ez milyen fontos, barátnőm meg idegesített még ezt a dogát meg kell írnod meg még azt meg nem sikerült jól stb... Nem akarom hogy a barátaim tudják mit csinálok a kezemmel. Egyik osztálytársam észrevette mert erősen megrántotta a kezem és felordítottam. És elkezdte ne rinyáljál már te csináltad.( én ezt értem de elvileg barátnők vagyunk és ő is leszar és többnyire miatta van az egész....) ÉS sorolhatnám miken mentem keresztül az életemben de ez lényegtelen. Állandóan ideges vagyok és csúnyán beszélek a szüleimmel de nem akarok. Olyankor olyan érzésem van hogy ne szóljon hozzám senki mert szétverem az illetőt. Kérlek segítsetek!! :/2015. jan. 13. 23:16
1/7 anonim válasza:
minden vagyam hogy egy no engem utogessen es pofozgasson :)
2/7 A kérdező kommentje:
Kérlek értelmes válaszokat adjatok :/
2015. jan. 13. 23:25
3/7 anonim válasza:
Biztos sokan bántalmaznak anélkül is, hogy tudatosítanád Magadban.
Pl. utaztam a villamoson és ott volt néhány gimis és úgy beszélt az egyik a többiekkel, hogy nekem fájt, és egyszerűen szóhoz sem jutottam, nem is tudtam kiötleni, mit mondjak nekik.
Az osztálytársak meg zavartan nevetgéltek. Volt egy lány is köztük, akinek vagdosási hegek voltak végig a karján.
Ezek a társaságbeli megalázások nagyon súlyos dolgok a léleknek!
Biztos sokat bántanak otthon is, meg a tanáraid is.
4/7 A kérdező kommentje:
Általánosban nagyon rossz tanuló voltam. Későn érő vagyok. De nem vagyok hülye. Már jó tanuló lettem. De akkor mindenki elítélt. Minden nap sírva mentem haza mert nem voltak barátaim. A legjobb barátnőmön meg nem tudok eligazodni egyik pillanatban én vagyok a legjobb barátnője másikban meg elég durva dolgokat mond rám... Szüleimmel meg nagyon rossz a kapcsolatom.
2015. jan. 13. 23:30
5/7 anonim válasza:
en azt a kerdest tennem fel, hogyha ilyen labilis vagy, akkor minek neked pasi? eloszor magad tedd rendbe ne pasizgass
6/7 A kérdező kommentje:
Sokkal jobb az életem vele. Sokat segít. Ha nem lenne már rég megöltem volna magam.
2015. jan. 13. 23:52
7/7 anonim válasza:
És ő nem tud segíteni megállapítani, hogy ki az, aki gonosz veled és ki az, aki őszintén szeret?
Mert ott kéne hagyni azokat az embereket, azokat a helyzeteket, akár az egész iskolát, családot is, akik bántanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!