Valaki megtudná mondani hogy miért történik ez velem?
Szia! :)
Nem egyedüli a problémát, velem hasonló történt meg!
Depressziód és a szorongás együtt nem kis dolgok!
Az a helyzet hogy az emberek váltották ki szóval csak emberek tudnak rajta gyógyítani! A a pszihológia csak akkor segít ha meg tudsz nyílni az orvos előtt! Az igazat megvallva én tudom min mész keresztül én is ezen mentem.
Szia 15/L!
Az a helyzet így olvasva a soraidat, hogy komoly gondokkal küzdesz. Én első körben leülnék a szüleimmel beszélni. Mivel ők a szüleid és felelősek érted. Ráadásul észre kellett volna vegyék, mi történik veled, mi zajlik körülötted.
Másodsorban az, hogy a pszichológus nem segített, az azt jelenti, hogy rossz "szakembert" választottál (választottak neked). Segítségre, segítőre, egy komoly szakemberre van segítséged, mert a fiatalkori depresszió illetve pánikbetegség semmi jóra nem vezet.
Harmadrészt: tudom könnyű mondani, főleg a te korodban, de mások véleményével nem szabad törődni. Mindenki egy külön egyéniség, mindenki tartozni szeretne valahová, ez természetesen súrlódásokat hoz magával, ha nem találja azt a helyet, ahová ő igazán tartozik.
A vagdosással semmit sem érsz el, csak azt, hogy csúnya lesz a bőröd és a későbbiek folyamán, ha kilábalsz abból, amiben vagy, akkor még ezért is bűntudatot fogsz érezni.
Beszélj a gondjaidról, mert a nem kimondott szavak, érzések megbetegítenek.
Ne félj segítséget kérni
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!