Mi történik velem? Miért történik velem?
Kb 2-3 éves folyamat részeként jutottam el mára a totális mélypontra. Annak ellenére, hogy elvileg jó dolgok is történnek az életemben egyszerűen minden nap csak negatívan tudok felkelni. Ráadásul gyomorgörcscsel indul a napom, egyszerűen fel sem akarok kelni, nem akarok semmit csinálni. Már az öngyilkosság is eszembe jutott mostanában annyira el vagyok keseredve. Nem tudok leülni beszélgetni az emberekkel, holott igényelném, de fizikailag képtelen vagyok rá. Arról nem is beszélve, hogy még tanulok és mostanában arra sem tudom rávenni magam. Sokszor csak ülök a szobában és nézem a falat, semmihez sincs kedvem. Ma annyira összecsaptak a fejem felett a hullámok, hogy megint az öngyilkosság és a sírás küszöbén állok. Valaki tudna valami tanácsot adni ebben a helyzetben? Kérem valaki, ha érez magában egy kis segítő szándékot írjon,mert már nem bírom. Köszönöm előre is!
20/F
Ugyanezzel küzdök én is. Csak annyit tudok mondani, hogy kitartást neked is!
Én kb. 13 éves korom óta csapongok mély pontok és "elvagyok" pontok között... Most megint mély van. De segít a gondolat, hogy nem vagyok egyedül. Az öngyilkossághoz pedig nincs jogom. És neked se. Gondolj a drága szeretteidre.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!