Hogy kezelnétek egy olyan nőt, aki úgy kiborul, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik?
Nézd, nekem a szabadiból úgy jön le, hogy ez valami tiszavirág életű kapcsolat volt. Nem arról volt szó, hogy veled is a tinderen akadt össze és ígéretével ellenben nem hagyta abba a társkeresőzést?
Tehát mielőtt összejöhettetek volna mégsem lett az egészből semmi?
Ha ilyen ijesztően viselkedsz nem csodálom, ha fickó a lehető legkevesebb magyarázkodás nélkül odébb állt.
Akár milyen közhely számodra a pszichológus, bizony arra lenne szükséged és hogy komolyan vedd a közös munkát. Elhiszem, hogy sok csalódás ért, de ha segítséghez fordulnál jobban átlátnád a saját helyzeted, viselkedésedet, ami csalódásokhoz és az idegi kimerüléshez vezet. Többnyire te váltod ki ezeket a reakciókat, amik ennyire bántanak. (És nyilván ennek is meg van az oka, amiről nem te tehetsz.)
Igazad van.
DE ha úgy viselkedett volna, hogy tényleg megtudjam bizni benne, semmi gond nem lett volna, de az h nem vette figyelembe az én oldalamat, és hazudott ...ez lett a vége...nagyrészt nem én vagyok ahibás, hiába fogalmaztad meg te is úgy hogy én...
Úgy viselkedett volna, hogy meg tudjál bízni benne? Ilyet senkitől nem lehet elvárni, hogy úgy viselkedjen ahogy nekem tetszik, mert ha nem én ütök/zsarolok/megölöm magam. Ha nem lenne semmi problémád, akkor fölmérted volna, hogy ennek a fiúnak nem vagy olyan fontos, illetve neked mások az elvárásaid egy kapcsolattól ezért elengeded.
Te sem vagy hibás, ő sem hibás, neked csak annyi a "bűnöd", hogy belelovaltad magad egy olyan dologba, ami csak a fejedben létezik. Ezért is mentél el a 20 sms-ig és az idegi kimerülésig, és ebből kéne kigyógyulnod a saját érdekedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!