Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy kezelnétek egy olyan...

Hogy kezelnétek egy olyan nőt, aki úgy kiborul, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik?

Figyelt kérdés
nem zsarolni, hanem végső elkeseredésében mond ilyet
2015. jan. 9. 22:41
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:
24: Akkor keress egy jobbat.
2015. jan. 10. 00:01
 22/50 A kérdező kommentje:
Mikor sorozatba érzéktelenséget kapok, és csak azt sorra h mindenben én vagyok ahibás, és közönyt, nagyon elszakadt a cérna, nem birtam érzelmileg, idegileg, és tudta h mennyire nem vagyok jól, és picit sem érezte át az én oldalamat.
2015. jan. 10. 00:01
 23/50 A kérdező kommentje:
Érzéketlen volt velem nagyon....csak engem hibáztatott, és közönyös volt nagyon, nem lehet hogy csak én tehettem mindenről....és csak rám háritotta, nem birtam érzelmileg, és idegileg....simán megtudott volna nyugtatni együttérzéssel, és azzal h ha hajlott volna rá h megbeszéljük, és tudom h fontos vagyok neki annyira emberileg ..de semmire nem reagált, vagy ameddig reagált csak az én hibáimat hozta elő, ha szembesitettem azzal ami ellentmondásos a viselkedésében, elháritotta a választ állandóan.
2015. jan. 10. 00:05
 24/50 A kérdező kommentje:
bocsi, úgy láttam h nem küldte be a válaszom előbb...ezért fogalmaztam meg kétszer.
2015. jan. 10. 00:06
 25/50 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem érdekled akkor jobb lenne ha keresnél mást és nem próbálnád meg erőszakkal magadhoz kötni.

Szerintem jobban tennéd ha leülnél egyedül egy bögre kávéval/teával a holnapi nap folyamán és végig gondolnád hogy mit és hogy szeretnél.

Az öngyilkosságot meg felejtsd el mert szerintem nem vezet sehova se az ha azzal fenyegetsz, se az ha megteszed.

2015. jan. 10. 00:06
 26/50 A kérdező kommentje:

igen csak úgy indúlt hogy barátnőt szeretne, és én is kapcsolatot szerettem volna, elvileg megigértük egymásnak h nem ismerkedünk másokkal...én oldalmról míködött, hangooztattam is neki, mégis bizonytalan voltam mert ő határozottan nem mondta, illetve lájkolgatta más nők képét, én irtam rá többször stb....és nem birta a bizonytalanságomat...de mivelhogy okot adott rá, h bizonytalan legyek, nem birtam másképp viselkedni mikor beindult bennem ez az érzés.....

valamilyen szinten törödött velem, de mégsem voltam biztos...ma meg már láttam h tinderezik újból, nekem meg nem válaszolna vissza, nagyon szemét...

2015. jan. 10. 00:16
 27/50 anonim ***** válasza:

Sajnos akkor esélyes hogy ezzel a viselkedéseddel rémisztetted el a fiút.

Próbálj meg változtatni ezen. Senki sem szereti ha nagyon rátapadnak. Adj neki egy kis teret. Szerintem abban hogy Like-ol valami képet még semmi nincs.

Amúgy lehet hogy túl vagy töltve érzelmileg és ezt néha már nem bírod. Valamivel le kellene vezetned a felesleges ,,feszültséget''. Már ez is segíthetne szerintem.

2015. jan. 10. 00:34
 28/50 A kérdező kommentje:
De érted, ha én megigértem neki hogy nem foglalkozok más pasikkal, akkor én nem lájkolom más pasik képét, főleg h azt hazudta, h nem tetszik neki a csaj, mégis napokon keresztül lájkolta, és nem a haver barátnője volt, ezt is megtudtam.-és engem állott be hibásnak, h én ezt felrovom neki......mert úgy éreztem, hogy nem volt fer velem ez a húzása sem.-...mert ha lájkol napokon keresztül egyértelmí h hazudik, főleg ha nekem nem tetszik valaki nem lájkolom....
2015. jan. 10. 00:38
 29/50 A kérdező kommentje:
akkor az azt jelenti h másra is koncentrál, és nem tartja azt tiszteletbe, nem értékel h én őszintén álltam hozzá.....
2015. jan. 10. 00:39
 30/50 A kérdező kommentje:
nem tudom mivel vezethetném le
2015. jan. 10. 00:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!