Hogy kezelnétek egy olyan nőt, aki úgy kiborul, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik?
Ha ennyire nem érdekled akkor jobb lenne ha keresnél mást és nem próbálnád meg erőszakkal magadhoz kötni.
Szerintem jobban tennéd ha leülnél egyedül egy bögre kávéval/teával a holnapi nap folyamán és végig gondolnád hogy mit és hogy szeretnél.
Az öngyilkosságot meg felejtsd el mert szerintem nem vezet sehova se az ha azzal fenyegetsz, se az ha megteszed.
igen csak úgy indúlt hogy barátnőt szeretne, és én is kapcsolatot szerettem volna, elvileg megigértük egymásnak h nem ismerkedünk másokkal...én oldalmról míködött, hangooztattam is neki, mégis bizonytalan voltam mert ő határozottan nem mondta, illetve lájkolgatta más nők képét, én irtam rá többször stb....és nem birta a bizonytalanságomat...de mivelhogy okot adott rá, h bizonytalan legyek, nem birtam másképp viselkedni mikor beindult bennem ez az érzés.....
valamilyen szinten törödött velem, de mégsem voltam biztos...ma meg már láttam h tinderezik újból, nekem meg nem válaszolna vissza, nagyon szemét...
Sajnos akkor esélyes hogy ezzel a viselkedéseddel rémisztetted el a fiút.
Próbálj meg változtatni ezen. Senki sem szereti ha nagyon rátapadnak. Adj neki egy kis teret. Szerintem abban hogy Like-ol valami képet még semmi nincs.
Amúgy lehet hogy túl vagy töltve érzelmileg és ezt néha már nem bírod. Valamivel le kellene vezetned a felesleges ,,feszültséget''. Már ez is segíthetne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!