Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?! Öngyilkossággal fenyegetőzik! :' (
Van egy nagyon jó haverom, aki ma bevallotta, hogy szerelmes belém, és hogy járjunk. Én nem szeretnék vele járni, de azt mondta, hogyha nem lehetek az övé, akkor nincs miért élnie, ezért öngyilkos lesz. Tudom, hogy megtenné, hiszen már alapból vagdossa magát, meg már előbb is próbált öngyilkos lenni, de szerencsére nem sikerült neki. Mit tegyek? Mert ha meghal akkor az az én hibám lesz. :'( A helyemben ti mit csinálnátok?
Köszi előre is a válaszokat! :'(
U.i.: Telón vagyok, bocsi ha vmit elírtam
semmit.
Aki tényleg szeret, az nem zsarol. Ez nem a Te felelősséged.
Szólj a szüleinek, a barátainak. De komolyan, ha ezt nem teszed meg, akkor nem is törődsz vele!
Én tuti megszakítanám vele a kapcsolatot, valamint jól kiosztanám, hogy mekkora érzelmi zsarolás!
"Mert ha meghal akkor az az én hibám lesz."
Nem a Te hibás lesz.
hagyd, ne szenvedjen! dögöljön meg.
ne te járj pszichológushoz mert pszichikai erőszakkal megdug
Csak akkor leszel te a hibas, ha te vagod el a torkat. Megmondtad neki, hogy mi van ... O csak probal lelkileg terrorizalni. Ha megteszi, nem a te gondod. Es probalj meg mielobb kikeveredni ebbol a helyzetbol, mert egy ilyen idiota ember kajak megkeseritheti az eleted.
Ha nem fejezi be a hulyesegeit, akkor meg szolj a szuleinek. Ennyit tehetsz.
nemi erőszak, zsarolás
197. § (1) Aki mást erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel közösülésre kényszerít, vagy más védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát közösülésre használja fel, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!