Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?! Öngyilkossággal fenyegetőzik! :' (
Van egy nagyon jó haverom, aki ma bevallotta, hogy szerelmes belém, és hogy járjunk. Én nem szeretnék vele járni, de azt mondta, hogyha nem lehetek az övé, akkor nincs miért élnie, ezért öngyilkos lesz. Tudom, hogy megtenné, hiszen már alapból vagdossa magát, meg már előbb is próbált öngyilkos lenni, de szerencsére nem sikerült neki. Mit tegyek? Mert ha meghal akkor az az én hibám lesz. :'( A helyemben ti mit csinálnátok?
Köszi előre is a válaszokat! :'(
U.i.: Telón vagyok, bocsi ha vmit elírtam
Ha megteszi az egyáltalán nem a te hibád lesz. Nem vagy köteles vele járni, ez érzelmi zsarolás. Ha tényleg annyira szeretne, tiszteletben tartaná az érzéseidet, a szabad akaratodat.
Tedd fel neki a kérdést, hogy neki meg felelne-e ha csak és kizárólag a fenyegetése miatt lennél vele, mert szerelemből sajnos nem tudsz.
Azt is a szemére hányhatod, hogy ezzel a húzással be is bizonyította, hogy mennyire önző. Csak a gyenge, magatehetetlen emberek fejében fordul meg az öngyilkosság, ha ő ilyen, nem érdemel szerelmet. Gyenge, mert tőled függ, nem tud a saját lábán megállni. Ha pedig mégis eretvág, a bűntudatod teljes mértékben megalapozatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!