Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy kezelnétek egy olyan...

Hogy kezelnétek egy olyan nőt, aki úgy kiborul, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik?

Figyelt kérdés
nem zsarolni, hanem végső elkeseredésében mond ilyet
2015. jan. 9. 22:41
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Egyből otthagynám. Ha valaki ilyennel fenyeget az már valami nagy problémára utal és ez nem olyan hogy majd megoldódik ha együtt leszünk. Akár mi történik ezt venné elő ezzel pedig nem lenne jó együtt lenni.

Értelmes ember pedig ilyennel nem fenyegetőzik.

2015. jan. 9. 23:09
 12/50 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy lehet igy bánni egy emberrel, hogy iszonyat ideges voltam, és szomorú és annyira semmibe vesz, vett hogy gy üzenetet nem irt volna vissza.
2015. jan. 9. 23:10
 13/50 A kérdező kommentje:
Én értelmes vagyok, és ha értelmes lett volna feltudta volna azt mérni, hogy nekem mi esik rosszul, és hogy kell viselkednie hogy megnyugodjak....Figyelmemmel....őszinteséggel.
2015. jan. 9. 23:11
 14/50 A kérdező kommentje:
Akkor nem buktam volna ki, de azért az hogy hagyja h kiboruljak teljsen, nem válaszol több mint 20 üzenetemre..és már olyan szinten h ilyet irok neki.....és sokszotr hibáztattam magam, mikor nem nem is én voltam a hibás..meg én kértem bocsánatot...és semmi
2015. jan. 9. 23:14
 15/50 A kérdező kommentje:
hát itt se kapok megnyugtató választ, mintha csak én lennék a hibás
2015. jan. 9. 23:23
 16/50 anonim válasza:
A floodolásból is valószínűsíthető, hogy nálad ott fent nincs minden rendben. Szerintem keress fel egy pszichológust, és ezt tényleg jóindulatból mondom.
2015. jan. 9. 23:38
 17/50 A kérdező kommentje:
ja ez a legkönnyebb közhelyt irni rá..pszichológus....semmit se segit....
2015. jan. 9. 23:43
 18/50 anonim válasza:
Próbáltad már?
2015. jan. 9. 23:46
 19/50 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy és nem szeretnék személyeskedő lenni, de te mit éreznél ha a barátod azt mondaná hogy ha nem írsz neki vissza megölöd magad?

Nem vagyok ellened, elhiszem hogy rosszul esett hogy nem írt de ha ilyen üzenetekkel bombázod lehet hogy még inkább ellököd magadtól.

Abból amit írtál azt veszem ki hogy még mindig ideges vagy és ez nem jó. Próbálj meg lenyugodni igyál egy teát esetleg feküdj le és majd tiszta fejjel gondold át a dolgot.

2015. jan. 9. 23:48
 20/50 A kérdező kommentje:

Nem ma történt. Napokban...de érted ....nagyon sok üzenetemre nem válaszolt, mikor kifejtettem neki épeszűen is hogy mi bánt....

28 leszek...

Köszi amúgy a kedves választ, jól esik tényleg.

Próbáltam már a pszichológust.

2015. jan. 9. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!