Hogy kezelnétek egy olyan nőt, aki úgy kiborul, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik?
Azt értem hogy téged nagyon zavar hogy nem csak te voltál neki, illetve nem te voltál a világának a közepe de akkor is csak like. Nekem nincs facebookom de azt tudom hogy ott minden szart like-olni lehet.
Egyébként lehet jobban is jártál hogy (ha jól vettem ki a szavaidból) már nem vagy vele.
Feszültség levezetésnek valami kis tevékenység amit szeretsz. Akármi : sport, számítógépen valami játék vagy akár olvashatsz is. A lényeg hogy olyan tevékenységet végezz amit szeretsz és valamilyen szinten elveszi a fölös energiákat.
Értem.
Akkor pedig ha ilyen volt örülj neki hogy még most derült ki. Próbálj meg találni egy olyan pasit aki úgy viszonyul hozzád ahogy te őhozzá.
olyan nincs komolyan, rengeteg csalódás ért..rengeteg...
amiatt ragaszkodtam ehhez a fiúhoz mert úgy indult h barátnőt szeretne, nem kimondottan volt a zsánerem, de úgy voltam vele h adok esélyt a dolognak...és mégis borzalmasan rossz lett a vége....
a pasik 95% csak szexet akar, akárhol ismerkednék..nem akarnak ismerkedni csak szex..nagyon sokan...pedig tetszem a fiúknak, és nem mutatom a rossz oldalam...de mégse akarnak...
A fiúknak tényleg nagyon fontos a szex, de a nőknek sem közömbös.
Próbálj meg nem rajta kattogni, nincs valami tevékenység amit szívesen végzel?
Azzal nem segítesz senkin hogy hergeled magad.
Ne nézegesd és próbálj meg nem rá gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!