Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy kezelnétek egy olyan...

Hogy kezelnétek egy olyan nőt, aki úgy kiborul, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik?

Figyelt kérdés
nem zsarolni, hanem végső elkeseredésében mond ilyet
2015. jan. 9. 22:41
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Azt értem hogy téged nagyon zavar hogy nem csak te voltál neki, illetve nem te voltál a világának a közepe de akkor is csak like. Nekem nincs facebookom de azt tudom hogy ott minden szart like-olni lehet.

Egyébként lehet jobban is jártál hogy (ha jól vettem ki a szavaidból) már nem vagy vele.

Feszültség levezetésnek valami kis tevékenység amit szeretsz. Akármi : sport, számítógépen valami játék vagy akár olvashatsz is. A lényeg hogy olyan tevékenységet végezz amit szeretsz és valamilyen szinten elveszi a fölös energiákat.

2015. jan. 10. 00:48
 33/50 A kérdező kommentje:
Like ..like de érted...elárult, mert nem tartotta be az igéretét..én feltétel nélkül megadtam neki azt a tiszteletet h rá nem nézek másik pasira, még lájkolni sem lájkolok, mert az azt jelentette volna hogy más férfira is koncentrálok!!! Érted nem egy lájk volt!! több napon keresztül ugyanannak a nőnek a képeit lájkolta!!!
2015. jan. 10. 00:53
 34/50 anonim ***** válasza:

Értem.

Akkor pedig ha ilyen volt örülj neki hogy még most derült ki. Próbálj meg találni egy olyan pasit aki úgy viszonyul hozzád ahogy te őhozzá.

2015. jan. 10. 00:56
 35/50 A kérdező kommentje:

olyan nincs komolyan, rengeteg csalódás ért..rengeteg...

amiatt ragaszkodtam ehhez a fiúhoz mert úgy indult h barátnőt szeretne, nem kimondottan volt a zsánerem, de úgy voltam vele h adok esélyt a dolognak...és mégis borzalmasan rossz lett a vége....

a pasik 95% csak szexet akar, akárhol ismerkednék..nem akarnak ismerkedni csak szex..nagyon sokan...pedig tetszem a fiúknak, és nem mutatom a rossz oldalam...de mégse akarnak...

2015. jan. 10. 00:58
 36/50 A kérdező kommentje:
nem is értem ez az ember hogy akar barátnőt, ha ennyire önző
2015. jan. 10. 00:59
 37/50 A kérdező kommentje:
annyira idegesit és bánt nem tudok megnyugodni, és ez lesz hetekig akármit csinálok
2015. jan. 10. 01:00
 38/50 A kérdező kommentje:
Rajzolni, festeni se tudok olvasni sem...mert állandóan feszült vagyok miatta, főleg h megláttam az ismerkedős oldalon h aktiv megint, komolyan gyűlölöm, máskor meg azt érzem h érzek iránta...és ez váltakozik
2015. jan. 10. 01:02
 39/50 anonim ***** válasza:

A fiúknak tényleg nagyon fontos a szex, de a nőknek sem közömbös.

Próbálj meg nem rajta kattogni, nincs valami tevékenység amit szívesen végzel?

2015. jan. 10. 01:03
 40/50 anonim ***** válasza:

Azzal nem segítesz senkin hogy hergeled magad.

Ne nézegesd és próbálj meg nem rá gondolni.

2015. jan. 10. 01:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!