Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azt fogjátok hinni nem igaz!...

Becsee kérdése:

Azt fogjátok hinni nem igaz! De igen! Beteg vagyok! Öngyilkosság?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam pszihiátrián,szilveszterkor vettem be gyógyszereket,de kihánytam segítséget szerettem volna kérni de csak gyógyszert kaptam!!Az is csak egy két héten belül használ.De nekem most van szükségem segítségre,félek rosszat fogok tenni magammal!!
2015. jan. 8. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit szedtél be és most milyet írtak fel?
2015. jan. 8. 19:34
 2/4 A kérdező kommentje:
rivatolt szedtem be s most scippa 10 mg irtak fel!!!de nekem nem gyógyszer kell hanem segitseg
2015. jan. 8. 19:39
 3/4 homo ludensz ***** válasza:
Oké. Írj privátot s ha tudok segítek. Már az is egy kis megkönnyebbülés lesz ha kiírod magadból.
2015. jan. 8. 19:46
 4/4 anonim válasza:
Oh istenem...a problémákra van megoldás..mindegyikre. Van erre, egy jó mondás (vagy nem is tudom mi ez): "Senki sem csinál zárat, kulcs nélkül.Ezért Isten se ad neked problémát, megoldás nélkül." Jó oké, kicsit vallásos, meg minden, de a lényeget remélem érzed :)
2015. jan. 19. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!