Két pszichés beteg egy fedél alatt?! Mit csináljak? Költözés vagy öngyilkosság?
Nem tudom elviselni az apámat, egyszerűen nem megy, 28 éve tűrök, eltűrtem mindent, a molesztálást, az alkoholizmusát, a fizikai bántalmazást, hogy nem egyszer majdnem megkéselt, a folyamatos érzelmi bántalmazást, mosok utána, takarítom a wc-t, mikor összehányja, tűrök, takarítok, és gyűlölöm, gyűlölöm, gyűlölöm...oké, engem fenyegessen, késeljen meg, nem érdekel, MEGSZOKTAM, de a kutyáimat hagyja békén!!!! Állandó, folyamatos érzelmi terrorban, kiszolgáltatottságban, fenyegetésben tart általuk, azzal zsarol, hogy "legközelebb nem élik túl (a két kutya), ha elmegyek itthonról"! DOLGOZNI!!! Hogy az ő mocskos, sz.ros, hányadékos, részeg segge melegben legyen, és menjen a kics.szett tv-je!
Oké, hogy én is pszichésen beteg és labilis vagyok (ő: alkesz, bipoláris, én: pánik, PTSD, borderline, bipol.), de már napok óta túlgyógyszerezem magamat (Rivotril), mert NEM BÍROM ŐT ELVISELNI!!!!
Egy hajszál választ el az öngyilkosságtól...
Bár meg tudnék fizetni egy nyomorult kis albérletet, de maximum havi 40.000-et tudnék rá szánni rezsivel együtt.:(
Valami frappáns válasz is jól jönne, amikor ilyenekkel fenyeget, mert én csak azt tudom mondani, hogy "akkor feljelentelek állatkínzásért", ő meg a képembe röhög, én meg magamban zokogok a félelem és a tehetetlen düh, gyűlölet miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!