Mi lehet a baj (hangulatingadozásos kérdés)?
Már egy jó ideje nagyon ingadozik a hangulatom,de ez az utolsó egy hónap nagyon rossz volt...kb egész hónapban rossz kedvem volt,egyik pillanatban nagyon pörgök,jó kedvem van,viccelődök(úgy is lehetne jellemezni,hogy energiabombának nézek ki),fél óra múlva már a legnagyobb világfájdalmam van... volt még egy eset,hogy mentem egy koncertre,már beterveztem 2 hónapja,imádom őket,végig vártam,erre a koncerten annyira rossz kedvem lett,hogy csak álltam ott,mint egy darab fa.
Az utóbbi 2-3 hétben pedig nagyon rosszul alszok...egyik nap elég a 8 óra,utána pár napig 11-2 órákat alszok,mert nem bírok hamarabb felkelni.Volt,hogy 3 órát alig bírtam aludni...mert jár végig az agyam,olyasmikről is álmodok,ami épp foglalkoztat...
Mi lehet a baj?Van valami pontosabb meghatározása?És hangulatingadozás ellen tud valaki valami jó módszert?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ó,emígy 17 éves vagyok.
A kamaszkor ezzel jár. A hormonváltozások tehetnek róla. (A terhes nőknél pont emiatt vannak hangulatingadozások.)
Az alvásod is emiatt olyan amilyen.
Tarts ki, 1-2 éven belül vége.
Köszönöm a válaszokat!
Háát,amikor a koncert volt,akkor az 100%,hogy a hormonok miatt volt,így utólag már biztosan tudom..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!