Honnan tudhatnám meg, hogy skizofrén vagyok-e?
Figyelt kérdés
Eddig úgy tudtam, hogy a skizofrén a hangokat külsőleg hallja mintha valaki más szólna az emberhez.. de most olvastam, hogy lehet belső hang is.. és hát az embereknek van belső hangjuk nem? Ezt most, hogy kell érteni a belső hangot ?jan. 9. 16:53
1/34 anonim 

válasza:

Nem vagy skizofrén. Csak nem gondolod, hogy egyedül neked (illetve a skizofréneknek) vannak gondolataid?
2/34 A kérdező kommentje:
De nem is az hanem nonstop beszélek magammal s a gondolataimmal
jan. 9. 17:23
3/34 A kérdező kommentje:
S sokszor már tényleg össze vagyok zavarodva
jan. 9. 17:23
4/34 anonim 

válasza:

Persze, hogy nonstop beszélsz, hát hogy az istenbe ne? Hogy kéne elképzelni a teljes ürességet a fejben?
5/34 anonim 

válasza:

4# Hát én simán el tudom halkítani a belső hangom, pl. amikor hallgatózni kezdek.
6/34 A kérdező kommentje:
És az mi amikor egy éles tárgy vagy valami olyan van a kezembe jönnek a furcsa gondolatok és az ilyen belső hang szerűségek, ettől félek
jan. 10. 01:06
7/34 anonim 

válasza:

Akkor is gondolkodsz, 5-ös, akkor azt gondolod, hogy nem hallasz semmit. Olyan nincs, hogy üres a fejed. Amúgy hány százalékot foglal el a hallgatózás az életedből?
Milyen furcsa gondolatok, kérdező! Az, hogy le akarod szúrni magadat vagy mást? Na akkor most pszichiátert. Most! Nem itt kérdezősködsz. Milyen különös, hogy a kérdésed feltételekor még sz se volt semmi éles tárgyról ...
8/34 A kérdező kommentje:
Épp ez hogy nem akarom
jan. 10. 11:03
9/34 A kérdező kommentje:
Csak jön a furcsa gondolat és akkor így veszekedek magamba vagy nem tudom, hogy magyarázzam el. Volt egy olyan tiktok videó is ahol a lány mosogatott és fogta az éles kést és akkor így a háttérből mintha súgta volna valaki szúrj le valakit és gyorsan el dobta a kést és megijedt (vicces videó) na és kb én is így vagyok és néztem a kommenteket is és sokan vannak így de van aki ezt viccesre veszi és én pont, hogy szorongok ezek miatt , hogy mik ezek a belső gondolatok ..
jan. 10. 11:06
10/34 anonim 

válasza:

A szorongásoddal is pszichiáterhez menj, ez túlmegy a gyakorikérdések kompetenciáján. De nem skizofrén vagy, hanem szorongó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!