Rossz a kedvem megakarok halni mit tudnek tenni?
Ugy erzem kezdek igy elveszni egyre jobban es mar nem tudom hogy jojjek ki. Ugy erzem nem lesz jobb soha en egy szar ember vagyok es nem vagyok szeretheto en probalok jo lenni az emberekhez de kihasznaljak es masik boldog az eletben en nem. Regen megakartam tenni de nem tettem hatha jobb lesz minden es vartam h egy uj kornyezetbe keruljek de sehol se jobb es csak egy szar vagyok. Es nincs ertelme elnem mert rossz ember vagyok de nem tudom miert egyszeruen eosszul bannak velem az emberek.
16/L
Ugyan mér 16évesen még el se kezdödött az igazi életed butaság lenne eldobni magadtol, nem könnyu sokszor a tinik élete de hamar vége lesz és a többszöröse vár rád ahol bármi történhet és boldog lehetsz és szerelmes és akármi.
16 éves vagy vagy is 2 v 3 éved van még maximum addig ameddig leérettségizel aztán viszlát mindent a hátad mögött hagyhatsz mindent és mindenkit ami bántott. Szerethető vagy és értékes csak hiányoznak az életedböl a megfelelő emberek vagy legalább csak 1 és boldog lehetsz. Nem vagy rossz csak rossz közegben. Szar meg pláne nem vagy mert a szar emberek alapbol nem gondolkodbak igy pláne nem azt h ök azok lennének. Arra gondolok h alapbol nagyon kedves és jo ember vagy de a környezeted tönkre tett és levett az életről. Ne bántsd magadat se fejben se testileg, mert nem a te hibád semmise.
"1 nem nyavalygas es ennyi evesen is lehet az embernek komoly baja"
No és mi a te komoly bajod? Leírtad a problémád. Szarnak érzed magad, magyarul nincs önbizalmad és pár gyerek nem kedvel téged. Katasztrófa! Ilyenkor kéne egy atyai pofon, hogy észhez térj. A semmiből csinálsz problémát. Másnak nincsenek szülei, nincs tető a feje felett, éhezik, fázik, halálos beteg. Realizáld a saját problémád mértékét és vess mondjuk egy pillantást Nick Vujicic előadásaira, aki karok és lábak nélkül él teljes életet, gyermekei is vannak és az olyan embereknek tart lélekemelő előadást, mint amilyen te is vagy. Az ember tud fejlődni, a saját személyiségét tudja formálni, tud önbizalmat növeszteni. Az meg, hogy páran nem kedvelnek.. Ne viccelj, ki az, akit mindenki szeret?! Szóval de, ez nem több átmeneti tinikornál és nyavalygásnál. Majd kinövöd.
a kérdező nyilván csak felszinesen irta le a dolgait, mert a hosszut itt ugy se olvasna el senki se
lehet h vannak olyanok akiknek rosszabb az élete sok dologban, de ettöl még az p problémáit nem szabad elhanyagolni félvállrol venni h az semmi...de hidd el ha az ember olyan világban él ahol mindenki is csak bántja és belerug söt még a családjátol is csak annyit kap h fogdd be a pofád nem mehetsz sehova ilyen v olyan vagy idegesitö vagy. Na az hosszu évek alatt teljesen szét szed egy alapbol boldog vidám kedves és jo embert legyen bármilyen erös is. A magány elhanyagoltság szeretet hiánya pláne gyerekkorban amikor kritikus fontosságu a gyerek fejlödésében iszonyat károkat és gondokat okozhat rövid időn belül is. Nem h egy tini életében ski igazábol amiota csak él ebben él kb. És egyre lejebb és lejebb csuszik. Nem kivánom ezt senkinek még az ellenségeimnek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!