Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megakarok halni. De nem merem...

Megakarok halni. De nem merem megtenni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Escitilt es frontint szedek. Szorongas panikzavar emetofobia stb. 5 evet szenvedtem most par honapja szedem ilyen bajaim nincsenek inkabb az hogy megakarok halni. Azt szeretem mikor alszok es nem almodok. Ilyenek kepzelem el a halalt is. Erre vágyok. De valamikor meg nevetek meg imadok elni. De nagyobb szazalekba nem szeretek elni.
nov. 16. 17:51
1 2
 1/14 anonim válasza:
82%
Ha krízisben van, vagy úgy érzi, hogy fennáll a veszélye annak, hogy kárt tegyen magában vagy másokban, azonnal hívja fel a Lelki Elsősegélyt (116-123), vagy keressen fel egy szakembert. Megkeresheti a legközelebbi sürgősségi osztályt is!
nov. 16. 18:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Hivtam az elobb mondta menjek orvoshoz. 😂
nov. 16. 18:11
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Ezek a segélyvonalak sokra nem jók.
nov. 16. 21:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Én élni szeretnék, de nem tudok ( a vegetálás nem élet) meghalni nem merek : SAKK- MATT😵
nov. 16. 23:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Same
nov. 17. 00:04
 6/14 anonim ***** válasza:
33%
Meg bipoláris is lehetsz.
nov. 17. 05:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"Azt szeretem mikor alszok es nem almodok. Ilyenek kepzelem el a halalt is." Hát, kérdező, el kell keserítselek, de a halál nem ilyen.

Te nem nemélni akarsz, hanem nem akarsz úgy élni, mint eddig tetted. Mi választ el attól, hogy máshogy élj? Fogalmazd meg saját szavaiddal.

nov. 17. 10:11
 8/14 A kérdező kommentje:
7 es igazad van. Egyetemre jaro nyelvvizsgas emberbol lettem egy automoso…. Baratnom van de nem az igazi. Tobbre vagyok tobb penzre jobb munkara stb. Meg panikzavarba szenvedek gyogyszert szedek sajnos. 21 f vagyok
nov. 17. 12:36
 9/14 anonim ***** válasza:
21 évesen még tök fiatal vagy, azt hiszed hogy itt a világvége, pedig egy csomó minden vár még rád, hidd el, tapasztalat!
nov. 17. 14:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha nem elég az autómosó, kereshetsz valami mást, mondjuk vendéglátó! Melós, de forog a pénz. Vagy félreteszel és kitanulsz valami szakmát, máris váltottál. Mindig a szíved hangját kövesd, hogy mitől lennél boldog!
nov. 17. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!