Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az, hogy sokszor...

Miért van az, hogy sokszor nem azt teszik az emberek, ami boldoggá tenné őket, hanem keresztbe tesznek maguknak?

Figyelt kérdés
Én pl. nagyon vágyom egy barátnőre, és már hibáztattam a világon mindenkit, amiért nincs, de sokszor úgy érzem, hogy valójában félek tőle és félek a boldogságtól, amit hozna. A karrieremre ugyanez igaz, nagyon megnehezítettem a saját utamat. Miért van ez?
2014. dec. 31. 13:36
 1/2 horbeni ***** válasza:

a félelem az oka sokszor.

Ezt kellene megtanulni kezelni, és lényegesen könnyebb lenne az élet.

Pl ha nem félne sok ember az újtól nem lenne annyi vita, veszekedés, és könnyebben menne a fejlődés

2014. dec. 31. 13:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ezt így pár mondatban, ismeretlenül meg lehetne válaszolni, akkor nagyon egyszerű lenne a világ... az ilyen típusú kérdésekre több hónapos terápia után lehet megadnia választ, és ezzel párhuzamosan rendeződik is a helyzet.
2015. jan. 7. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!