Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az baj ha ez egyik herém...

Asdfghjkléá kérdése:

Az baj ha ez egyik herém mindig keresztbe áll és én rakom vissaz de nem fáj mg semmi mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Az egyik herém levele egysikb a a combommal a másik meg viszintesen. Mindig kifordul a bal herém és vissza ez normális nagyon paara mindig attol félek hogy kifordul a herém én rakom vissza mindig a hlyére
2014. márc. 17. 19:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A herék mozgása a zacskóban normális. Ha herecsavarodásod lenne, az erős fájdalommal járna, szóval észrevennéd!
2014. márc. 17. 19:35
 2/15 A kérdező kommentje:
de nem mozog az okés hanem keresztbe csavarodik
2014. márc. 17. 19:41
 3/15 A kérdező kommentje:
vagyis ha mmozog azt gondolom normális de az nem hogy keresztbe forog
2014. márc. 17. 19:41
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz, hogy a másikhoz képest kissé elfordul, az még normális.
2014. márc. 17. 19:45
 5/15 A kérdező kommentje:
Kissé vagy 180 fokot szokot elfordulni
2014. márc. 17. 20:04
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

A herék teljesen elvannak választva egymástól.Még véletlenül sem tudnának helyet cserélni.Saját tengelyük

szerint sem fordulnak meg.A here csavarodás az nem erről szól .A helyükön viszont kicsit képesek elfordulni .Az a helyéről sosem fordul ki,még ha úgy érzed is .

2014. márc. 17. 20:10
 7/15 anonim ***** válasza:

# 6

Szokásodhoz híven hibásan kijavítottál, mielőtt utánaolvastál volna... (".Saját tengelyük

szerint sem fordulnak meg.A here csavarodás az nem erről szól ")

"...bizonyos esetekben előfordul, hogy az ondózsinór tengelye körül megcsavarodik..."

forrás: [link]

"Ha a here a heréhez húzódó érnyél körül megcsavarodik a herét ellátó erek elzáródnak..."

forrás: [link]

"A here hossztengelye körül megfordul, az erek fala összenyomódik"

[link]

Kérdező!

Nem valószínű, hogy teljesen megfordul, mert mint mondtam, az erős fájdalommal járna.

2014. márc. 17. 20:28
 8/15 A kérdező kommentje:
De én valahol ugy olvastam hogyha keresztbe all sokszor es nehezen megy vissza a helyere akkor rögzìtő öltéseket raknak oda de atol félek hogy keresztbe áll akkor a gatyam megforditja megegyszer vagy tokon rugnak es kicsvarodik
2014. márc. 17. 20:38
 9/15 anonim ***** válasza:

Igen! Ilyen öltéseket valóban alkalmaznak, ha valakinek már volt herecsavarodása. Azért, hogy megelőzzék a herecsavarodás újbóli előfordulását.

Ez a betegség nem olyan gyakori, de ha mégis megtörténik és rögtön orvoshoz fordulsz vele, akkor megelőzhetőek a szövődmények!

De ameddig semmilyen panaszod sincs, addig ne félj ettől!

2014. márc. 17. 20:54
 10/15 A kérdező kommentje:
Ma reggel bicigliztem és amikor a gyakorlaton öltöztem at rendesen keresztbe allt es. Em ment a helyére hanem en forgattam vissz. Az nagyon rossz mikor visszahúzodik a hidegtol a herem es keresztbe all akor nem birom visszarakni csqk ha kilazul nagyon kellemetlen
2014. márc. 18. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!