Panikbeteg vagyok. Holnap utazok. Mit csinaljak, hogy megnyugodjak es ne legyek rosszul?
Nem reg fordultam szakemberhez igy pszichaterhez csak januarra kaptam idopontot. Nagyon sulyos mar, de a holnapi napot semmikepp se szeretnem lemondani. Reggel indulunk baratokkal este jovunk.is vissza, legjobban a buszozastol felek, ami igaz csak 1 ora de megis.. Rettegek a hanyastol (ebbol alakult ki a panikbetegseg) igy azt is bebeszelem, hogy a buszozastol rosszul leszek es ebbol aztan jon a panikroham.stbstb.. Mar most gyomoridegem van es utalom.magam.emiatt. Hogy nyugodjak meg? Hogy kerulj.el a rosszulleteket? Az a baj hogy minel tobbet godlndolkodok ezen annal rosszabb lesz. Semmi nyugtato nincs itthon es azt is tudom, hogy nem ez a megoldas.
17/l
Első, ez nem ilyen egyszerű.
Kérdező: Én is ugyanígy vagyok a buszozással, meg a hányással, mint te. (Meg is lepődtem, mert azt gondoltam, hogy ezzel a problémával egyedül vagyok)
Arra gondolj, hogy most iskolaszünet van, tehát nem lesznek annyian, mint alapból. Reggel buszoztok és este, és ilyenkor kevesebben vannak, mint délután pl.
Nem leszel rosszul a buszozásól, ha a barátaid ott lesznek, az teljesen más, mintha egyedül lennél! Az az 1 óra nagyon hamar el fog telni!
Arra gondolj, hogy mennyire jó érzés lesz, mikor túl leszel a holnapi napon, én mindig erre gondolok!
Ne utáld magad emiatt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!