Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van értelme a pszichológusnak?

Van értelme a pszichológusnak?

Figyelt kérdés
Akik nem normális dolgokat akarnak, vagy valamit nem tudnak feldolgozni azt mindig pszichológushoz küldik. Voltam ott én is egy lelki sebb miatt, de teljesen feleslegesnek éreztem.

2014. dec. 25. 08:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
lehet tényleg nincs semmi bajod, vagy csak rossz pszichológust találtál
2014. dec. 29. 12:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Ismerek személyesen körülbelül 8-10 pszichologust. Közülük az összesnek komoly életvezetési gondjai vannak. Stabil, egészséges párkapcsolata egyiknek sem. A legdurvább, akinek a férje világ életében csalta az asszonyt, mostmár más nővel is él. Közben a hölgyike családterapeuta és mások életét, házasságát akarja megszerelni. Agyam eldobom.

Másik pszichologus ismerős 10+ éve önként vonult be a pszichiátriára 2 hétre anorexiával. Olyan szinten nem evett, h skorbutos lett, kilazultak a fogai. Vagy egy országos szinten elismert hölgy szakember (akkor 40 éves körül lehetett) szemem előtt mászott rá egy katolikus papra.

Persze tudom, milyen az, amikor meg van zuhanva az ember. És az internetet ellepi a rengeteg információ persze, de ki kellene válogatni belőle, mi az, ami használhat. Nagyon nehéz. Én nem bíznám oda magamat.

2024. máj. 3. 23:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Hol élsz te, 12-es, hogy te 8-10 pszichológust ismersz? Annyira azért nincsenek sokan! Én még 8-10 bolti eladót se ismerek személyesen!
2024. máj. 4. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!