Nem merem elmondani a pszichológusnak, hogy vagdosom magam?
Figyelt kérdés
Az elején nem mertem elmondani, és azóta sem mondtam el..(1 hónapja járok, heti 1 vagy 2x) hogyan kezdek bele, hogy ne nézzen hülyének, amiért "megfeledkeztem róla"? Ezzel még a közös munkát is hátráltatom..2014. dec. 23. 21:46
1/8 anonim válasza:
Egyszerűen mondd azt, hogy az elején nem merted elmondani, de most már bízol benne (meg egyébként is észrevette valószínűleg, ez a munkája).
2/8 anonim válasza:
elmondod, hogy nem mertél akkor róla beszélni, de most sikerült, segítséget kért. Hidd el, nem fog gáz lenni, hisz az a dolga hogy segítsen ezeket a problémákat megoldani
3/8 anonim válasza:
A lényeg, hogy legyél őszinte, erre épül az egész foglalkozás. :)
4/8 anonim válasza:
A pszichologus valahol szerintem sejti, hogy nem azért mész hozzá mert minden rendben van nálad.
Ugyanakkor ha valaki, hát ő tudja mi a különbség örültség és sima félelem bizalmatlanság, bizonytalanság között.
meg amugy is egy igazi őrült nem titkolná, hanem dicsekedne vele, vagy a pszichologust is vagdosná.
5/8 anonim válasza:
Ha nem bízol meg benne, akkor le váltanod őt, vagy mond el neki.
Sok sikert!
18L
6/8 A kérdező kommentje:
Bízok benne, csak nem tudok nekikezdeni.
2014. dec. 24. 00:21
7/8 anonim válasza:
Akkor valóban nincs értelme hogy oda jársz, csak fizetsz azért hogy tudj valakivel beszélgetni aki jófej. Saját érdekedben, a pszichológus is akkor tud igazán segíteni, ha elmondod miben kell.
8/8 anonim válasza:
Amikor én jártam, én se mondtam el neki rögtön. Kellett pár alkalom, aztán nagy könnyek között felhúztam a pólóm ujját, aztán szépen elmondtam neki mindent. Az a dolga, hogy segítsen, nem lesz belőle semmi gond, ha csak most mondod el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!