Ha elmondom a pszichologusnak?
Köszönöm a válaszod.:) Mikor először mentem, a pszichiaterrel beszéltem, akkor mondjuk meg szó se volt öngyilkosságról, de azt mondta, hogy kiskorunak nem fognak felirni semmit.Pedig valami
enyhe cucc nem ártott volna
szerintem.Már napok óta máson se gondolkozok csak az öngyilkosság jár a fejemben.
A gyengék öngyilkosak csak... Az erősek küzdenek. Miért adnád fel? Mi az a hatalmas ok amiért erre vetemednél? Aki ilyennek fenyegetőzik 95%-a csak beszél róla de nem meri megtenni.. egyáltalán elképzelted már milyen lehet? Szépen, lassan kifújni az utolsó lélegzeted, és örökké a csendbe veszni... sajnálom nincs mennyország, ez van csak. Aki meg a vallásos barmokkal van, jelentkezzen nálam jó pénzért adok bibliát bárkinek.
De most komolyan? Mi bánt ennyire? Minden ellen lehet tenni.
Én nem fenyegetozok vele, név nélkül írtam a kérdést, azért írtam le
ilyen nyíltan,nyilvan Facebookra nem írom ki, hogy meg akarok halni, meg nem is mondok ilyet.Hogy mi bánt? Nincs kedvem leirni, elég összetett, nem szerelmi bánat, nem azt mondom, hogy borzalmas életem van,csak azt hogy nincs értelme.
Alkalmazkodj... keress egy célt.
Ha a célra fókuszálsz, nincs időd ilyeneken gondolkozni.
Az én célom a pénz... bármi áron, nem érdekel semmi és senki.
Keress te is egy célt, legyen az hatalom, sport, erőnlét, pénz, akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!