Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hazudtam a pszichológusnak!...

Hazudtam a pszichológusnak! Lehet el kellene mondanom neki, de nem tudom hogyan. Vagy mennyi az esélye, hogy rájött?

Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb mész hozzá, mondd neki, hogy legutóbb nem mondtál igazat, és mondd el neki.
2014. jún. 13. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb mondd el neki, hogy múltkor nem voltál vele őszinte.

Egyébként nem neki hazudsz, hanem saját magadnak.

2014. jún. 13. 21:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem kellett volna, csak annyira "rosszat" kérdezett, hogy "megijedtem."

De most meg attól parázok, hogy emiatt elítél majd, és igaza is lesz, mert nem voltam vele őszinte.

2014. jún. 13. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugye nem gondolod azt, hogy te vagy az első, aki hazudik a pszichológusának? És be is vallja?

Ne aggódj ez miatt. Mondd el neki. És azt is, hogy miért hazudtál.

2014. jún. 13. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem fog emiatt elítélni. :)
2014. jún. 13. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
MIND hazudunk a pszichológusnak. Még ha nem is tudatosan. Én szentül meg voltam arról győződve, hogy teljesen őszinte vagyok, pedig önmagamhoz sem voltam, áltattam magam, és a pszichológusom már az elejétől tudta. :) Kb. fél év után szembesített vele, de akkorra már képes voltam szembenézni magammal és elfogadni az igazságot. Szóval nyugi, ez bőven benne van a pakliban... ha nem hazudnál, akkor is hazudnál, idővel erre rá fogsz jönni majd! :)
2014. jún. 14. 01:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. jún. 14. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!