Ezt elmondhatom a pszichológusnak?
Figyelt kérdés
Amikor legutóbb voltam mondta, hogy látja hogy most be vagyok feszülve. Azért szorongtam annyira mert pár dolgot el akartam mondani és túlságosan rá feszültem :( szóval másról beszélgettünk. Kedves a pszichológusom de néha úgy érzem, hogy szívem szerint ott szétvagdosnám magam hogy kevesebb feszültség legyen bennem. (persze nem előtte) csak hogy az jár a fejemben :( ezt elmondjam neki a következő alkalomkor vagy nem lényeges?2014. márc. 22. 23:49
1/4 anonim válasza:
biztos lenyeges ha itt feltetted ezzel kapcsolatban a kerdest. gondolom azert jarsz hozza, hogy segitsen neked. ezert mondj el minnel tobb dolgot, akkor o is tobbet tud talan segiteni
2/4 anonim válasza:
mondj el neki mindent, jobb lesz neked is
3/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem az lenne a legmegfelelőbb lèpès, ha kertelès nèlkül elmondanád a pszichológusodnak a szorongásod okát. Ez igenis lènyeges ès súlyos problèma, ideje lenne szakítani rá időt, hogy közösen a szakemberrel feloldjátok a gátlásaidat. Ha a vagdosás visszatèrő önmarcangolási stratègia Nálad, akkor annak voltak/vannak előzmènyei. Egy túlfeszített, szorongással teli helyzetben önveszèlyes a mazochizmus. Nem ez a megoldás a problèmákra. Gondok már az őskorban is voltak, mègis meg kellett velük valahogyan bírkózni. Te Magad vagy a Saját sorsod kovácsa. Tehát, ha valamin változtatni szeretnèl, azt Neked kell megtenned. A pszichológus csak megadja a kezdő lökèst, az óvatos bátorítást a vàltozásra, de a többi csakis Rajtad múlik! Neked kell tudnod, hogy mi a jó Számodra.
4/4 anonim válasza:
Mondd el neki.
Egyébként jól jönne ha vinnél magaddal egy stresszlabdát és azt basztatnád beszélgetés közben a feszültség levezetésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!