Mit mondjak a pszichológusnak, ha nem tudom mi bajom? És ő így honnan fogja tudni?
Figyelt kérdés
Azt nem mondhatom, hogy depressziós vagyok, mert nem állíthatok fel otthon egy diagnózist, meg nem biztos hogy az, de ha nem tudok mit mondani, akkor meg ő nem fogja tudni mi bajom.
Egyáltalán hogy van ez? Bemegyek és csak elkezdek beszélni? És ha én nem tudok? Akkor mi van, ülünk és várunk hátha kibököm? Úgy izgulok..
2014. júl. 14. 18:43
1/3 anonim válasza:
A pszichológus szakember, hidd el, biztos már látott sok embert, aki hozzád hasonlóan nem tudja, mit mondjon neki. Majd ő kérdezni fog, neked pedig csak válaszolnod kell.
2/3 anonim válasza:
Nem kell megnevezned a betegségedet, nem is a te dolgod. A te dolgod az, hogy szépen sorban elmeséled neki, hogy miért is kerested őt fel. Azt csak tudod? Ráadásul ő még segíteni is fog.
3/3 anonim válasza:
Kérdezni fog,aztán te elmondhatod mi bánt milyen érzések vannak benned, ki fogsz tölteni egy tesztet (elég hosszú) és ez alapján állít fel egy első véleményt rólad. nyugi! Amikor először mentem én is ugyanígy bevoltam parázva .Fogd fel úgy.mint egy beszélgetést a TE életedről.Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!