Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit mondjak a pszichológusnak,...

Mit mondjak a pszichológusnak, hogy kényszergyógykezelésre küldjön? Kitől kérhetem ennek a kiírását?

Figyelt kérdés

Kérhetem abban az esetben ha a (rabszolga)társadalomba beilleszkedni képtelen, végletekig deviáns ember vagyok? Nem akarok senkinek a tulajdona, eszköze lenni. Akkor sem, ha jól élek, ha gazdag vagyok, mert nem vagyok szabad. Az erdőbe sem mehet már az ember lakni, mert az is magántulajdon. Saját gazdaságra, tanyára nincs lehetőségem, mert ahhoz több ember együttműködése szükséges, de senkit nem tudok magam mellett megtűrni.

A pszichológusom is elküldött igazából, hogy nem tud rajtam segíteni. Barátnőmmel sem tudok együtt lenni mert érzem, hogy nem önmaga, hogy ő is csak egy eltorzított, megcsonkolt lelkű ember, hiába is gondolkodik úgy a világról mint én, nem lépte még át annak a korlátait, az irányítása alatt van. Szüleim kiutáltak itthonról mert nem lettem mérnök, sem programozó mert nem akartam olyan életet élni mint ők. Csak azért dolgoztak egész életükben, hogy legyen saját házunk. Most mindketten lerobbantak, úgy, hogy 23 év alatt egyetlen egyszer sem mentünk el együtt nyaralni, de ők együtt sem. Persze lommal teli "kirakat" szekrényeink vannak bőven, meg rózsakert a ház előtt, de ennyi. Semmi de semmi szeretet nem kaptam egész életemben, úgy érzem mindenki csak kihasznál, ami igaz is, mert minden ember azon van, hogy neki jobb legyen. Ez az alap genetikai kódunk, illetve a jelenlegi rendszer is ezt az elvet veri bele az emberekbe. Ezen nagyon nehéz változtatni és környezetemben senki sem tud. Én tudtam, de nem kellett volna mert borzasztó egyedül érzem magam. Nem becsül senki semmibe miközben én látom az emberekben az értelmet, a zsenit, de ebben a rendszerben nincs már egyén. Itt már csak pék van, mérnök, szakember, rendőr. Kasztok, eszközök, akik fenntartják a fogyasztói rendszert ami megtermeli az elit számára szükséges dolgokat, önfenntartó módon. Én nem leszek egy kiszolgáló gépezet része, de máshogy nem tudok kilépni ebből, mint így. Vagy ha megölöm magam. Ezen utóbbit viszont nem tudom megtenni mert még kiskoromban megfogadtam a kórházban, hogy csak azért is boldog leszek és boldoggá teszek valakit....Mit tegyek?

2013. ápr. 9. 13:11
 1/6 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, elsőre gyerekesnek tűnik amit írtam, de számomra ez a valóság. Leírom újra, nem fogok egy gép csavarjaként élni. Nem érdekel ha éhen halom. Csak az érdekel, hogy hogyan tudok a rendszerből kilépni, vagy hogyan tudom megszüntetni az elmém ideiglenesen?
2013. ápr. 9. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha te ennyire szabad lelkű vagy, minek akarod ennek a fogyasztói rendszernek az eszközeit használni, mint a pszichológus és a gyógyszerek?
2013. ápr. 9. 13:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Provokatív, rossz indulatú válaszokkal kíméljetek lehetőleg.

Mindkettő kényszer. Illetve attól, hogy ezekkel próbálkozom, még nem biztos, hogy jót teszek magamnak.

2013. ápr. 9. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
9%

PSZICHIÁTER írhat fel gyógyszert.

Utazz. Menj el, vándorolj, ismerd meg a világot. Esetleg válassz olyan önfejlesztést, ahol megismerheted és irányíthatod önmagad. Szép a szabad szellem, de az akaratodnak kordában kellene tartania, hogy el tudd viselni a dolgokat, a saját csapongásaidat.

Ezzel a gondolkodással, ha képes vagy a szükséges szinten beilleszkedni a társadalomba, akár még viheted is valamire. Nem csak neked vannak ilyen gondolataid, csak neked meghatározza ez az életedet. Tereld ezt építő irányba, mozgósíts embereket, mert egyébként igazad van, de ezt nem gyógyszerbe fojtani kell, hanem irányítani, és alkotni vele!

Már ha van kitartásod és akaratod, hogy megpróbálj változtatni a világon, segíteni másoknak (és akár magadnak is).

Ki tudja, te leszel majd az egyik önellátó független falu vezetője, független, egészséges és szabad emberek sokaságát segítve egy élhető, jóval szabadabb élet felé.

Szerintem sokan átérzik a problémádat, csak a többség nem szenved ennyire, és nincs bennünk elég tenni akarás, lassan belemerülünk ebbe a gépezetbe..

2013. ápr. 9. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ki tudja, te leszel majd az egyik önellátó független falu vezetője, független, egészséges és szabad emberek sokaságát segítve egy élhető, jóval szabadabb élet felé. "

Igen, igen. valamikor is így kezdődött a közösségi élet. Az egyedek összeálltak, falukat, településeket alapítottak. Aztán hoztak szabályokat, hogy mindenki számára élhető legyen az élet. Aztán a boldog és független falvak összeértek, és megindult a harc a területért. És ez tart a mai napig. Lehet, majd a Marson, vagy a Holdon újra lehet kezdeni a boldog szabad és független életet. De ahogy összeállsz egy nővel, hogy legyen aki kimossa a gatyádat, meg főzzön addig, amíg te elfogod a boldog és szabad állatokat, hogy megehessétek őket, már ehhez is szabályok kellenek, nevezetesen, hogy ki mosson, és főzzön, ki meg vadásszon, és máris a Mars is olyan lesz, akár a föld most. Úgyhogy ez egy nagy marhaság.

2013. ápr. 9. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:
8%
Bizonyos szabályokra genetikailag alkalmasak vagyunk. A nő egész szívesen fog mosni és mondjuk gyerekre vigyázni vadászat helyett. Szabályok és kötöttségek között is van különbség, szerintem.
2013. ápr. 9. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!