Gáz lenne a (Tb-sen finanszírozott) pszichológusnak ajándékot adni pl. karácsonyra?
Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 12:48
1/17 anonim válasza:
Lényegében nem, de a pszichológus és beteg kapcsolat nem mélyülhet el. Milyen célból vennéd neki?
2/17 A kérdező kommentje:
Mert mániám, hogy másoknak ajándékot adogatok...
Valóban nem biztos hogy jó ötlet lenne a pszichológusnak ajándékot adni, hmm... (Elég távolságtartó vagyok, és az ajándékozgatással próbálom talán egy kicsit kifejezni, hogy nem vagyok én közömbös, csak nagyon nehezemre esik az érzelmek (szeretet, barátság, köszönet, stb.) kimutatása
(Persze nem nagy ajándékokra kell gondolni, csak csip-csup általában saját kezűleg készített apróságokra)
2012. okt. 16. 13:05
3/17 anonim válasza:
Nem kell neki. Nem is várja el. Ha hálás akarsz neki lenni, akkor köszönd meg, hogy segít rajtad.
4/17 A kérdező kommentje:
És a pszichomókusnak miért adnám? Hát kifejezni, hogy köszönöm, hogy nem hajt el a fenébe...
2012. okt. 16. 13:06
5/17 A kérdező kommentje:
Akkor pl már az is sok lenne, ha az évi mézeskalács"költeményeimből" vinnék neki egyet karácsony előtt?
2012. okt. 16. 13:10
6/17 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon szép gesztus lenne a részedről. Biztos vagyok benne, hogy ő is értékelné.
7/17 anonim válasza:
Ha nem BMW-t akarsz neki venni, hanem magad sütötte süteményt, akkor miért ne?
Ha meg kétségeid vannak beszéld meg vele :) Kérdezd meg, hogy megsértenéd-e azzal, ha néhanapján ha finomat sütsz, akkor vinnél neki is belőle.
8/17 A kérdező kommentje:
Hát ez aranyos! :D Igazából vacilláltam a BMW és a mézeskalács között... : )
2012. okt. 16. 13:27
9/17 Vass István pszichol válasza:
Azon múlik, hogy milyenek a terápiás elvei. Régen nagyon távolságtartóak voltak a pszichológusokkal, bizonyos betegségeknél ez ma is szükséges - ahol manipuláció, érzelmi hullámzás, rossz kötődés van. Azért ma már vannak más megközelítések. Ha nem zavar és megérted, hogy nem biztos hogy elfogadja, akkor nem lehet probléma belőle. Neki pedig nem okozol bajt, max. pár perc kellemes vagy kellemetlen szitut okozol. Lehet hogy jobb, ha elmondod, hogy hálás vagy neki.
10/17 A kérdező kommentje:
Vass István, nagyon szépen köszönöm a válaszod! :)
2012. okt. 17. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!