Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gáz lenne a (Tb-sen finanszíro...

Gáz lenne a (Tb-sen finanszírozott) pszichológusnak ajándékot adni pl. karácsonyra?

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy saját készítésű ajándék nagyon jó ötlet!
2012. okt. 17. 19:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! (Amúgy most elgondolkodtam, hogy tényleg korban hozzám közel álló, ellenkező nemű egyénről van szó.. de csak nem értené félre!?)
2012. okt. 17. 20:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne szívecske alakú mézeskalácsot vigyél :)
2012. okt. 17. 20:09
 14/17 A kérdező kommentje:
Gitáralakút gondoltam!!! :D (Hát igen, a szívecske.. vicces lenne :D)
2012. okt. 17. 20:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Én is gondolkodom az enyémnek valamin, ami kifejező, ugyanakkor mégiscsak jelképes. Nőnapra vettem neki virágot, azon se sértődött meg. Szóval ha tudod róla, hogy nem egy olyan rideg őskövület, aki nem tud különbséget tenni emberi gesztusok és kölcsönös érzelmi kötődés között, akkor nyugodtan. Problémát ezzel semmiképp nem okozhatsz egy pszichológusnak, hisz ha úgy gondolja, hogy nem fogadhatja el, akkor is tudnia kell megfelelően kezelni a helyzetet úgy, hogy te se érezd magad rosszul.
2012. okt. 18. 08:34
 16/17 anonim válasza:
Szereti ha kézzel elkészíted de egy pippantásnak talán jobban örül.
2012. okt. 23. 11:22
 17/17 anonim ***** válasza:
De a Vas Istvánnak ne küldjél ajándékot.
2012. okt. 24. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!