Én egy kiegyensúlyozott ember vagyok. Lelkileg és testileg is rendben vagyok. Egészségesen élek és napi rendszerességgel sportolok. Egyetlen egy dolog van amitől félek és nem tudom miért? De nagyon bánt! Szaknyelven úgy hívják hogy piszoár fóbia.
Ez a lovaknál is előfordul és akkor a gazdi fütyül neki és azután megjön a produkció.
Neked viszont tanácsolok egy megfelelő pszichotréninget, próbáld az EFT módszert. Kérdezz rá, aki ezt profin csinálja.
Ettől aztán ne érezd magad betegnek! Volt már ilyen nálam is amúgy. Arról meg nem is beszélve, amikor tavaly vérvételen voltam és vizelet kellett. Nem ment, a wc-be hallottam, hogy hívnak, aztán a vérvétel után sikerült.
Próbálj meg először egy kocsmába elmenni:))
Pontosítsunk te csak azt hiszed, hogy lelkileg egészséges és kiegyensúlyozott ember vagy. Na nem. Akinek BÁRMIFÉLE fóbiája van, az nem kiegyensúlyozott ember.
Azokon túl, akiket előttem megoldásként leírtak, tényleg pszichológus vagy pszichiáter kellene neked, mert nem csak realxálni kellene megtanulnod, hanem azt sem ártna felderíteni, hogy mi a frászkarikától van neked ez a fóbiád.
Félelmek, fóbiák:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!