Minden rendben velem?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, kezdek megőrülni. Régebben (amikor sokkal kisebb voltam), volt egy időszakom, ahol hallottam dolgokat, és ez most ismét visszatért, és pl a múltkor este sétáltam haza, és azt hittem, követnek, meg meg akarnak támadni, és ez sokszor van így. Az elmúlt 2 hónapban nem nagyon aludtam többet 6 óránál, szóval ezt ennek tudom be. Néha teljesen váratlanul rettegni kezdek, el akarok menekülni, de nem tudok hova. Ilyenkor mindenkit eltaszítok, főleg a szüleimet, bár tudom, hogy ez nem jó, és sokszor megbántom őket ezzel. A múltkor apa egy ilyen "pánikrohamnál" megpróbált megnyugtatni, és ahogy hozzámért, le akartam rázni magamról a kezét, és féltem.. fogalmam sincs mitől. Minden erőmmel megpróbáltam rávenni, hogy kimenjen, majd elkezdtem halkan azt ismételni, hogy "menj ki, menj ki", és közben a takarómat szorongattam, majd ezt akkor sem hagytam abba, amikor már kiment. Állandóan lehangolt vagyok, de ezt suliban sosem mutatom ki, mert nagyon félek attól, mit gondolnak rólam mások. Állandóan hangulatingadozásaim vannak. Nem ért semmi trauma vagy ilyesmi a közelmúltban, szóval nem tudom mitől vannak a pánikrohamok.2014. dec. 12. 22:38
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, 15/L
2014. dec. 12. 22:41
2/3 anonim válasza:
Túlvédés vagy bántalmazás se volt soha?
3/3 A kérdező kommentje:
Tulvedes talan...
2014. dec. 14. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!