Miért van ez? H nagyon félek egyedül?
szal az van hogy ha egyedül vagyok utcán akkor nagyon félek, és nem tudom mitöl,kitöl,miért...de tök félek.. volt mikor sírtam mert egyedül kellett mennem 3 utcán át...
és világosban is nagyon félek.. meg akárki jön velem szemben, félek tőle h megver, vagy kinevet, meg ojan érzésem van h mindenki engem bámul és rajtam mulatnak...
ez kb 2 éve van így... márminr így nagyon, mert am is féltem picit mindig is.
néhányan ajánlottak pszihológust... de én nem fogok dokihoz járni!!!!!
vagy ha mégis elmennék, miröl kell vele beszélgetni????
légyszi segitsetek!!!
16 vagyok és lány.
köszike
Szerintem, sokat vannak így, különösen eben a korban.
Erősítsd magadban azt az érzést, hogy egy vagy a sok közül, ahogy neked mások mások, úgy te is más vagy számukra, lehet, ők is aggodalmaskodnak. Amíg meg nem ismernek.
Azt is mondhatod magadnak, nem vagy sem rosszabb, sem butább sem kevesebb másoknál.
És ez így is van!!!
Jó az első hozzászóló igen.Másoknak Te vagy más,egy vagy a sok közül.
Amúgy életkori sajátosság is.
Légy őszinte magadhoz.Mitől félsz?
Az életet nem lehet nebánts virágként leélni.Ne légy áldozat tipus,mert ezzel saját magadnak vonzod be a bajt.
Ne félj az élettől,nem olyan vészes.Csak lazán.
Sötétben meg amúgy sem kell ennyi idősen mászkálnod.
Ha szükségét érzed,vegyél gázsprayt,enni nem kér,a táskádban elfér.
És a sport....amellett hogy állóképességet ad és erőt,mentálisan is helyretesz,próbáld ki.
köszike.
hát.. attol h megvernek, néznek... kiröhögnek.. meg ijenek...
nem nagyon mászkálok sötétben.. de világosban is ugyanúgy félek.
Mindenképpen menj pszichológushoz. Ő tud ezen segíteni, ha jól "összebarátkoztok" alig várod majd, hogy találkozzatok. Tapasztalatból tudom, én is járok pszichológushoz. Egyébként nem kell szégyellned azt, hogy jársz pszichológushoz, az ember csak úgy lehet stresszmentes, ha mer segítséget kérni, problémái megoldásához. Bár én sem árulom el az ismerőseimnek, hogy kezelésre járok, mert a mai fiatalok nagyon éretlenek.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!