Be lehet csavarodni a tanulástól?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, utálom, nem megy, 10* elolvaeom, nem ragad meg. Megjobban rafeszulok még kevésbé megy. Mi a baj? Elegem van, egyáltalán nem jó, megy az idő, és nem marad meg szinte semmi. Szetmegyek. Legazivesebben hisztiznek mint egy gyerek, de nem lehet. Rákos leszek ha ez így megy tovább a feszultsegtol? Valakinek valami gondolata?2014. dec. 9. 21:51
1/2 M. Camila válasza:
Szerintem már teljesen rástresszeltél a dologra, ilyen esetben teljesen logikus, hogy nem marad meg semmi. Próbálj meg egy picit lazítani, kedvenc zene, mély levegő, csukott szem és ne gondolj semmire, csakis jó dolgokra. Vegyél egy forró fürdőt vagy épp frissítő zuhanyt. Igyál meg egy fél pohár bort este, ha szereted.
Tanulás között tarts szünetet, lazíts, levegőzz, tűzz ki magadnak valamit, ami a tanulás után megvalósítható. Pl. egy jó sorozat újabb része
Nekem ezek nagyon sokat segítettek a vizsgaidőszakban. Remélem tudtam segíteni.
Üdv, Cami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!