Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás a tanulástól?...

Szorongás a tanulástól? Segitség?!

Figyelt kérdés
..az van hogy évek óta nem tudok tanulni ,nem tudom fejleszteni magam ,de ha vizsga van akkor is kettessel csúszok át. Ez valami olyan h mikor tanulásra kerül a sor van h ülök a könyv fölött és bőgök h nem megy ..-és kétségbeesem h semmit nem tudok -és hogy közben megy az idő ,mások már sokkal előrébb vannak az életben. Van h lyan jelentéktelennek érzem magam ..és nem is megy gyorsan ..-tehát sikerem sincs benne ..ha ezeket a borzasztó rossz érzéseket elnyomom kis időre -előtörnek.meg ilyen hülyeség ha én megjegyzek olyan sok infót akkor nem bolondulok e meg ?! ááhhhhh .. mi a megoldás ?!
2012. máj. 4. 11:39
 1/7 yuda ***** válasza:

Legjobb szándékkal mondom, keress fel pszichológust és vele átbeszélitek ezt az egészet. Mikor kezdődött, mivel kezdődött..stb.

Egyet mondjuk én is tudok: írtad, félsz hogy a sok infótól megbolondulsz.

Bizonyára láthatod, amint te is írod, mások sokat tanulnak, mégsem bolondultak bele a sok tudásba, így a következtetés, hogy te sem fogsz :)

2012. máj. 4. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Ugyan ez van nálam is..
2012. máj. 4. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
nálam is ugyan ez van... majd írsz a fejleményekről kedves kérdező?:)
2012. máj. 5. 14:47
 4/7 anonim válasza:
Érdemes lenne tényleg pszichológussal átbeszélni, és kifejezetten jó lehet a tanulási nehézségekre a kineziológia is. Oldja a tanuláson lévő stresszt is, és fejleszti a képességeket.
2012. máj. 17. 17:24
 5/7 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám van.
2017. febr. 9. 20:48
 6/7 anonim válasza:

Nekem is.

Első két év simán ment, de harmadévben kezdem érezni, hogy kezdek begolyózni, de tényleg, sokat sírok és parázok, a vizsgák azért sikerülnek, nem csúszok, de nagyon sok energiát elvesz az állandó aggódás és rettegés

Jó tudni, hogy másnál is van ilyen, környezetemben mindenki olyan lazának látszik

2017. febr. 28. 18:15
 7/7 anonim válasza:

Nem tudom, mennyire megvalósítható,de talán egy félév passziválás vagy külföld vagy elmenni dolgozni egyetem mellett, hogy necsak mindig a magolás,magolás,tanulás, koli, egyetem körforgásban éljen az ember

Igen, én is harmadévben kezdtem azt érezni, hogy , no ,most már elég.

2017. febr. 28. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!