Szorongás a tanulástól? Segitség?!
Legjobb szándékkal mondom, keress fel pszichológust és vele átbeszélitek ezt az egészet. Mikor kezdődött, mivel kezdődött..stb.
Egyet mondjuk én is tudok: írtad, félsz hogy a sok infótól megbolondulsz.
Bizonyára láthatod, amint te is írod, mások sokat tanulnak, mégsem bolondultak bele a sok tudásba, így a következtetés, hogy te sem fogsz :)
Nekem is.
Első két év simán ment, de harmadévben kezdem érezni, hogy kezdek begolyózni, de tényleg, sokat sírok és parázok, a vizsgák azért sikerülnek, nem csúszok, de nagyon sok energiát elvesz az állandó aggódás és rettegés
Jó tudni, hogy másnál is van ilyen, környezetemben mindenki olyan lazának látszik
Nem tudom, mennyire megvalósítható,de talán egy félév passziválás vagy külföld vagy elmenni dolgozni egyetem mellett, hogy necsak mindig a magolás,magolás,tanulás, koli, egyetem körforgásban éljen az ember
Igen, én is harmadévben kezdtem azt érezni, hogy , no ,most már elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!